PHOENIX (AP) — Жена от Аризона, която обвини бившия питчър

...
PHOENIX (AP) — Жена от Аризона, която обвини бившия питчър
Коментари Харесай

Жена, която обвини Тревър Бауер в сексуално насилие, сега е обвинена в измама на бивш играч на MLB

PHOENIX (AP) — Жена от Аризона, която упрекна някогашния питчър от висшата лига Тревър Бауер в полово принуждение, е упрекната в машинация на бейзболния състезател играч.

Обвинителен акт, разпечатан в понеделник във Върховния съд на окръг Марикопа, упреква дамата в машинация и кражба посредством изнудване, и двете закононарушения, само че не дава съответни детайлности за хипотетичните закононарушения. В него се споделя, че Бауер и още един човек са били излъгани в скица, която евентуално е траяла няколко години.

Асошиейтед прес нормално не разпознава хората, които споделят, че са били жертви на полово принуждение, в случай че не оповестят обществено.

Жената съди Бауер през декември 2022 година, като го упрекна в обезчестяване две години по-рано, което съгласно нея е довело до бременност в края на 2020 година

В правосъдните записи във вторник следобяд не е посочен юрист на жена по делото за машинация, а юристът, който я съставлява в делото й, не отговори незабавно на телефонно известие с искане за д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР