ПГ на Продължаваме промяната - Демократична България“ (ПП-ДБ) ще подкрепи

...
ПГ на Продължаваме промяната - Демократична България“ (ПП-ДБ) ще подкрепи
Коментари Харесай

ПП-ДБ каза Да на Димитър Радев за нов мандат начело на БНБ

ПГ на „ Продължаваме промяната - Демократична България “ (ПП-ДБ) ще поддържа кандидатурата на настоящия гуверньор на Централната банка Димитър Радев и за нов мандат. Това разгласи съпредеседателят на ПГ на ПП-ДБ Кирил Петков пред публицисти, след извършения диалог на депутати от група с претендента на ГЕРБ-СДС за началник на Българска народна банка.

На собствен ред самият Радев увери, че е подготвен да остане на поста и по тази причина се среща с ПП-ДБ.

" След днешната среща и след тази ползотворна полемика мога да кажа, че това ще бъде нашето решение - господин Радев ще има нашата поддръжка ", даде обещание Кирил Петков.



" Това е методът, по който искахме да се вършат подобен вид решения - осведомени с въпроси и отговорите, които получихме са напълно в посоката на нашата стратегия. Също по този начин декларирахме, че най-важното умозаключение от полемиката е, че България би трябвало да бъде в Еврозоната не по-късно от 1 януари 2025 година ", добави съпредседателят на Политическа партия.

" Тази поддръжка идва и с огромната отговорност за нещата, които говорихме да станат действителност ", добави Кирил Петков.

Снимки: Lupa.bg
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР