Pfizer потвърди пред Global News, че ще разпространява половината от

...
Pfizer потвърди пред Global News, че ще разпространява половината от
Коментари Харесай

Pfizer няма да успее да достави всички ваксини

Pfizer удостовери пред Global News, че ще популяризира половината от имунизациите против COVID-19, които в началото е предложил за 2020 година, заради проблеми с веригата на доставки.

В изказване по имейл до Global News фармацевтичната компания удостоверява това, което за пръв път е обявено от Wall Street Journal, че ще достави до 50 милиона дози ваксина до края на 2020 година в международен мащаб, по отношение на 100 милиона дози, обещани преди този момент.

„ Въз основа на настоящите прогнози чакаме да произведем в международен мащаб до 50 милиона дози ваксини през 2020 година и до 1,3 милиарда дози през 2021 година “, съобщи Pfizer в изказване.

Pfizer сподели, че има две аргументи броят на предстоящите дози да се промени.

„ Първо, увеличението на имунизацията с това движение е невиждано и ние постигнахме забележителен прогрес, защото се придвижвахме напред в незнайното “, споделиха от компанията.

„ Освен това разширението на веригата за доставка на първични материали лиши по-дълго от предстоящото. “

Pfizer също по този начин означи, че резултатите от клиничното изпитване са получени по-късно от предстоящото.

Компанията съобщи, че готовите дози сега се вършат с " бързи темпове ".

„ Ние сме уверени в способността си да доставяме с ритъм от почти 1,3 милиарда дози до края на 2021 година “, сподели Pfizer.

Установено е, че имунизацията е 95% ефикасна против COVID-19 при последните проби, а Обединеното кралство стана първата страна, която утвърди имунизацията в сряда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР