[Pexels] ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕКак стадо крави тества 5G5G технологиите са

...
[Pexels] ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕКак стадо крави тества 5G5G технологиите са
Коментари Харесай

4+1 | Как стадо крави изпробва 5G във Великобритания, за дълосрочното инвестиране в Източна Европа и още

[Pexels] ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Как стадо крави тества 5G
5G технологиите са идващото потомство за бърз безжичен интернет, което би трябвало да направи самостоятелните коли и ултрабързия интернет вероятни. Засега обаче съвсем никой няма шанса да употребява тези към момента много пробни технологии. Освен стадо крави във Англия, чиито предаватели работят с 5G. Късметлийки. Прочетете повече тук.

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък Аборт от у дома
Абортите у дома без лекарска интервенция стават все по-чести в Съединени американски щати. Жените употребяват хапчета и билки, предложени от другари или онлайн специалисти - обезпокоителен тренд, който обаче има капацитета да се ускори със стягането на разпоредбите за абортите в доста консервативни щати. Привържениците на практиката настояват, че е изцяло безвредна и дава повече независимост на дамите. Какви са рисковете обаче? Прочетете повече тук.

QE - доктрина против действителност
Джон Мейнард Кейнс си е представял, че в даден миг ще бъде насъбран толкоз доста капитал, че лихвите по заемите автоматизирано ще станат ниски, като лесният и на ниска цена достъп до капитал ще понижи властта на огромните капиталисти. Опитът на Европейски Съюз и Съединени американски щати от последните 10 години с QE (количествени облекчения) демонстрира друго - ниските лихви водят до раздуване на финансовите пазари, а съгласно множеството наблюдаващи и до увеличение на разликата сред богати и небогати. Прочетете повече тук.

Сгрешените хрумвания за спасяването на слонове
Практиката слонове да се избавят от Африка и да се придвижват до зоопаркове в Съединени американски щати е широкоразпространена от над век и половина. Все повече експерти по големите бозайници обаче считат, че е тотално сбъркана - даже когато загражденията на слоновете са огромни, те страдат неистово и се разболяват в пъти по-често, в сравнение с в дивата природа - наподобява, имат изключително мощна нетърпимост към живот в плен. Прочетете повече тук.

ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ

Дългосрочно вложение, фондове и в допълнение ръководство

Над 90% от активите на хората в Източна Европа са в банкови депозити и парцели. Защо българите са толкоз консервативни в навиците си за икономисване и какви капиталови благоприятни условия за достъп до интернационалните финансови пазари има тук споделя в третия епизод на сериала " Парите приказват " Никола Янков, съучастник в компанията за ръководство на активи Expat Capital.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР