[Pexels] ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕИнтернет трол илюстрира зависимостите в чешките медииТатяна

...
[Pexels] ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕИнтернет трол илюстрира зависимостите в чешките медииТатяна
Коментари Харесай

4+1 | Чешки трол сваля маската на президентската медиа, как да адаптираме работното място за милениъли и още

[Pexels] ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Интернет трол илюстрира зависимостите в чешките медии
Татяна Хоракова е отказала три номинации за Нобеловата премия за мир за достиженията си, едно от които включва и сполучливото избавление на медицинските ни сестри в Либия. Единственият проблем – никой в никакъв случай не я е виждал, а " достиженията " й са мираж. Наскоро в. " Лидове-новини ", благосъстоятелност на чешкия президент Бабиш, разгласява публикация, в която Хоракова хвали отхвърли на Бабиш да одобри 50 сираци мигранти в Чехия. Прочетете повече тук.

Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък. Уникалният взор на милениълите
Модерно е да се пишат публикации за мързела и безпричинно високите упования на по този начин наречените милениъли. До 2020 година обаче 35% от работната мощ ще се състои от милениъли. Истината е, че по-новите генерации са отраснали с цифровите технологии, като обичайните модели на работа им се костват за неефективни. Дори да не желаят, работодателите от ден на ден ще би трябвало да се нагаждат към служащите милениъли. Прочете повече тук.

Защо заведенията за хранене са толкоз шумни?
Вече е общопризнат факт, че огромните и даже първокласни заведения за хранене са извънредно шумни, като децибелите в някои доближават до над 85, което интензивно вреди на човешкия слух. Причината за това са минималистичните концепции за жанр, които са на мода отдавна – високи тавани, стеснен фон, липса на меки повърхности. Всичко това води до заведения за хранене - усилватели на звука. Ако ви е забавно, прочете повече тук.

Приликите сред Fortnite и пинбол
До средата на лятото играта Fortnite беше събрала над 125 млн. играчи, като всички могат да се съгласят, че е извънредно пристрастяваща, изключително десетки хиляди оплакващи се родители. " Смитсониан " наблюдава приликите на сегашната привързаност с манията по пинбол през предишния век. Прочетете повече тук.

ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ

Първата афроамериканка с едномилиарден бизнес
През 1970 година Джанис Брайант Хауройд се мести в Лос Анджелис и стартира краткотрайна работа като секретарка. Скоро осъзнава, че е заобиколена от други младежи в сходна обстановка като нея и с 1500 $ отваря компанията за наемане на личен състав ACT-1. Днес ActOne Group е интернационален колос, а Джанис Хауройд е първата афроамериканка, която е имала бизнес на стойност над 1 милиарда $. Може да научите повече за историята й в How I Built This, в чийто най-нов епизод гостува милиардерката.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР