[Pexels] ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕГрадовете, които печелят всичкоВъпреки непрекъснатите обяснения, че

...
[Pexels] ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕГрадовете, които печелят всичкоВъпреки непрекъснатите обяснения, че
Коментари Харесай

4+1 | Градовете, които печелят всичко, цената на неограничената информация и още

[Pexels] ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Градовете, които печелят всичко
Въпреки непрекъснатите пояснения, че американските градове минават през подем, данните демонстрират, че напълно стеснен брой градове в Съединени американски щати записват съвсем цялостния напредък в Брутният вътрешен продукт на страната. Така се получава рисково политическо и икономическо разделяне сред градове като Ню Йорк, Сан Франциско и Лос Анджелис и останалата част на страната. Разгледайте данните и прочетете повече в Axios.

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък Цената на неограничената информация
Благодарение на софтуерния прогрес през днешния ден на практика няма ограничаване на достъпа до информация. Цената на това обаче може да се окаже личното ни умеене за централизация и сериозно мислене. Текстът е на Тhe Atlantic от 2008 година, само че все по този начин настоящ.

Морално неверно
Преди повече от 150 години британският мъдрец Уилям Клифърд споделя, че хората са морално задължени да имат вяра само на това, което е подкрепено с обстоятелства. Въпреки че през днешния ден на практика имаме цялото познание на света на една ръка положение, може би е време да си напомним причините на Клифърд. Четете тук.

Да си добър в работата може да е минус
Ако се чудите за какво получавате повече задания от сътрудниците си, повода най-вероятно е, че управлението ви смята за по-компетентни. Поне това сочат резултатите на няколко самостоятелни проучвания.

ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ

Джереми Хънт - великия договарящ?

Външният министър на Англия Джереми Хънт е последната спънка пред това Борис Джонсън да наследи Тереза Мей като министър председател на Англия. Хънт твърди, че е претендентът с повече политически опит в тежките договаряния, и то основно заради опита му като здравен министър преди сегашната позиция. Дали Хънт обаче е бил изключително сполучлив като здравен министър? Чуйте повече тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР