[Pexels] ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕДецата мечтаят да са ютюбъриМоже би като

...
[Pexels] ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕДецата мечтаят да са ютюбъриМоже би като
Коментари Харесай

4+1 | За бъдещето на застрахователния сектор, защо децата мечтаят да са влогъри, а не астронавти

[Pexels] ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Децата мечтаят да са ютюбъри
Може би като дете сте мечтали да станете астронавт. Статистиките демонстрират, че вашето дете по-скоро си мечтае да стане професионален ютюбър. Най-желаната специалност измежду децата на 5-12 години е влогър в Съединени американски щати и във Англия. Но не се тревожете, дребните китайчета към момента мечтаят да вървят в Космоса. Прочетете повече тук.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Бъдещето на застрахователния бранш
Застрахователния бранш се иновира без присъединяване на застрахователните колоси. През последните няколко десетилетия вредите от естествени бедствия са се нараснали шесторно. В същото време популацията на Запад е застаряващо и има доста повече здравни разноски. По тези аргументи класическите застрахователи изнемогват. Тези ограничавания обаче не въздействат изключително на предприемчивия тех бранш. Прочетете повече тук.

Етичният хакер - милионер
Аржентинецът Сантяго Лопес е първият в света етичен хакер (или " бял хакер " съгласно някои български министри), който е станал милионер от уменията си. Лопес е докладвал над 1600 уязвимости в киберсигурността на компании като Verizon и Twitter, а е единствено на 19. Може би и Национална агенция за приходите би трябвало да го наеме. Прочетете повече тук.

Роботизираната ръка, която " усеща "
Роботизирани ръце, кръстени LUKE поради Люк Скайуокър от " Междузвездни войни ", отчасти пресъздават чувството за допиране за притежателите си. Това е голям прогрес в областта на протезите и разрешава на притежателите на новите протези да правят комплицирани и деликатни интервенции, които до момента не са били вероятни. Прочетете повече тук.

ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ

Новата " лява " стопанска система
След десетилетия владичество на дясното в науката за стопанската система трансатлантическа група от леви икономисти се пробва да построи практическа опция на неолиберализма. В същото време левите хрумвания са все по-популярни в западните общества и същите тези създатели намират огромна читателска база за по-популярните си заглавия. Дали всичко това обаче ще докара до опция на съществуващата система? Прочетете повече тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР