Певици, водещи, актриси, модели - половинките на футболистите жънат успехи

...
Певици, водещи, актриси, модели - половинките на футболистите жънат успехи
Коментари Харесай

Секси половинките на футболистите от Мондиал 2018

Певици, водещи, актриси, модели - половинките на футболистите жънат триумфи в професионалната си кариера, само че са и едни от най-следваните дами в обществените медии, най-много в Instagram.

Връзката им с известни имена от футбола ги трансформира и в основни герои на Световното състезание през 2018 година От Шакира до Сара Саламо, дано забележим кои са 10-те най-следвани половинки на футболистите от Мондиал 2018 година

Шакира - 48.4 милиона почитатели

Публикация, споделена от Gerard Piqué (@3gerardpique) на Мар 30, 2018 в 5:24 PDT

Освен доста известна певица, Шакира е позната и като приятелката на испанския футболист Жерар Пике, с който са дружно от осем години и имат две деца.

Бруна Маркезине - 28.5 милиона почитатели

Публикация, споделена от Bruna Marquezine ♡ (@brumarquezine) на Май 22, 2018 в 4:00 PDT

Съдейки по профила ѝ в обществените мрежи, всеки би помислил, че приятелката на бразилския футболист Неймар е прочут професионален модел. Очевидната ѝ хубост обаче оказва помощ за сполучливата кариера на Бруна Маркезине като актриса в родната й страна.

Джорджина Родригес - 5.4 милиона почитатели

Публикация, споделена от Georgina Rodríguez (@georginagio) на Май 28, 2018 в 2:35 PDT

Приятелката на португалския футболист Кристиано Роналдо има величествен брой почитатели в обществените мрежи. Джорджина Родригес , която е танцьорка по специалност, се трансформира в икона на здравословния метод на живот.

Изабел Гулар - 4.2 милиона почитатели

Публикация, споделена от Kevin Trapp (@kevintrapp) на Дек 31, 2017 в 4:44 PST

С Изабел Гулар е изпълнен класическият архетип " моделка-футболист ". Въпреки че пазят връзката си в цялостна поверителност, този ангел на Victoria`s Secret e дружно с немския вратар Кевин Трап . Красива и доста секси, бразилският модел е един от дребното половинки на футболисти, дружно с Шакира, която превъзхожда приятеля си по брой почитатели.

Пилар Рубио - 2.4 милиона почитатели

Публикация, споделена от Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) на Юни 6, 2018 в 1:44 PDT

40-годишната Пилар Рубио е дамата до испанския национал Серхио Рамос . Горещата испанка е известна в страната си журналистка и телевизионна водеща. Със Серхио Рамос са дружно от 2012 година и имат трима сина.

Амине Гюлсе - 1.4 милиона почитатели

Публикация, споделена от Amine Gülşe (@gulseamine) на Юни 7, 2018 в 10:53 PDT

Може би името ѝ не е толкоз познато, само че това е моделът, който е превзел сърцето на футболиста от немския народен Месут Йозил . Родена в Гьотеборг (Швеция), само че като него с турски генезис, в допълнение към купата Мис Турция през 2014 година Амине Гюлсе показа страната си и на Мис Свят.

Едурне - 978 хиляди почитатели

Публикация, споделена от Edurne (@edurnity) на Май 2, 2018 в 4:58 PDT

Половинката на вратаря на испанския народен тим Давид де Хеа е испанска певица, модел, телевизионна водеща и актриса. Едурне става известна с това, че е измежду финалистите в четвъртия сезон на испанското шоу за гении Operación Triunfo през 2005 година


Памела Андерсън - 468 хиляди почитатели

Публикация, споделена от The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) на Юни 12, 2018 в 5:18 PDT

Макар да не са оповестили връзката си публично, горещата актриса и футболистът на френския тим Адил Рами образуват една от най-коментираните двойки по време на шампионата за Световната футболна купа 2018 година Запознават се предходната година и от този момент насам са забелязвани на доста места дружно.


Сара Саламо - 414 хиляди почитатели

Публикация, споделена от Sara Sálamo (@sarasalamo) на Май 20, 2018 в 7:23 PDT

Зашеметяващият тип на последния кино фестивал в Кан трансформира тази актриса от Тенерифе в фешън икона. През октомври 2017 година връзката на Сара Саламо с испанския национал Иско Аларкон беше публично доказана и от този момент са съвсем непрестанно дружно.


Кларис Алвес - 360 хиляди почитатели

Публикация, споделена от Actress (@claricealves) на Юни 12, 2018 в 9:51 PDT

Приключваме с половинката на още един от испанските национали - актрисата Кларис Алвес , която от 2008 година е брачна половинка на Марсело . Оттогава до през днешния ден двамата са една от най-стабилните двойки в интернационалния футбол.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР