Певицата Йоанна Драгнева иска да влиза по-настойчиво в политиката. След

...
Певицата Йоанна Драгнева иска да влиза по-настойчиво в политиката. След
Коментари Харесай

Хекимян, не си сам! И Йоана Драгнева иска да е кметица

Певицата Йоанна Драгнева желае да влиза по-настойчиво в политиката. След като изкара няколко години като общински консултант в столицата, тя към този момент се гласи и за кмет на една от общините в центъра на София – „ Оборище ”. На идните локални избори ще бъде издигната кандидатурата й като претендент за кмет. Това заяви самата Йоанна посредством обществените мрежи. Блондинката твърди, че няма обещания, само че има опит.

" Скъпи другари,
одобрих поддръжката и номинацията да вземам участие в предизборната конкуренция като претендент за кмет на „ Оборище “ от ГЕРБ-СДС. Това е моят регион, на моето семейство, на моите родители, на моите деца, другари, учители, на старите съседи и на новите съкварталци. Готова съм да бъда част от идеята „ Оборище “. Последните 4 години на безхаберно ръководство в региона доведоха до неговото съсипване. Не съм съгласна, не го одобрявам. Нямам обещания, имам опит, решения и екип. Зная, че като общественост можем да реализираме това, което желаеме и имам вяра в общата ни мощ да променим нашия регион за нас и за децата ни.
Благодаря на всички, които повярваха в мен и на днешния празничен ден ми вдъхнаха още повече кураж и религия да се боря за едно променено и наше „ Оборище “! - написа някогашната на Ненчо Балабанов, която се изявяваше и като тв водеща, само че не пожъна триумфи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР