Певицата Веси Бонева е в очакване на своето първо дете.

...
Певицата Веси Бонева е в очакване на своето първо дете.
Коментари Харесай

Веси Бонева шокира с огромен корем и голи гърди

Певицата Веси Бонева е в очакване на своето първо дете. Щастливото събитие би трябвало да се случи всеки миг, а бъдещата майка кара много спокойна бременност.

Бонева разгласява красиви фотоси на големия си стомах, под който се крие нейният правоприемник.

A post shared by (@vessyboneva) on Aug 18, 2020 at 7:44am PDT

" Обичам го още преди да се е родило, още от вечността, и изпълнена с обич, очакване, неспокойствие, боязън, в плен на вилнеещата стихия от пристрастености в тялото ми броя секундите, миговете, минутите до нашата среща. Срещата закодирана в битието на ориста ми. Целият ми живот до в този момент като че ли е бил подготовка за срещата с моето неродено към момента дете. В този миг чувствам, че няма нищо по-важно, по-ценно и същинско от чудото, което иска ми се случи - “ чудото на моя живот”- да докосна дребното беззащитно създание сгушило се в мен ", написа Веси под фотосите с корема, на които е и без горнище на банския.

A post shared by (@vessyboneva) on Aug 25, 2020 at 8:00am PDT

Почти цяло лято тя изкара край морския бряг. От там снима много провокативни фотоси за спомен. Татко на бебето е Явор Велчев – Яви, който също е музикант. При такива родители няма по какъв начин и бебето да не е музикално, майтапи се самата певица./show.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР