Певицата Тейлър Суифт със сигурност не може да се оплаче

...
Певицата Тейлър Суифт със сигурност не може да се оплаче
Коментари Харесай

Всички доказателства сочат: Тейлър Суифт се е сгодила!

Певицата Тейлър Суифт сигурно не може да се оплаче от 2020 година Тя издаде не един, а цели два албума, а връзката ѝ с Джо Алвин беше оповестена обществено, въпреки и двамата да са дружно от цели четири години. 

За Тейлър знаем и друго - тя обича да употребява текстовете на песните си, с цел да споделя по какъв начин се усеща и да каже на някогашните си каквото има да им споделя. Всъщност жокери за връзката ѝ в Алвин имаше в някои от песните ѝ до момента, тъй че тя беше догадка, само че не и обществено оповестена. Но дали пък Тейлър Суифт не е се сгодила? Всъщност всички улики водят точно към тази концепция. Ето ги и тях:

Снимки в булчинска рокля

Тя разгласи стартирането на видео към нов сингъл точно облечена в булчинска рокля. Twitter полудя и никой не може да ни убеди, че това не е булчинска рокля.

Виж още: Звезди, които живеят или са изгубили борбата със СПИН

Тя евентуално е споделила " да "

Въпреки че Тейлър към момента не е приключвала с презаписването на своите мастерирани осъществявания, неотдавна в обществените мрежи пусна къс запис от песента ѝ Love Story, която беше част от рекламна акция на уеб сайтове за запознанство. Само че песента е леко изменена - в края на един от куплетите тя по принцип пее " baby, just say 'Yes. " Само че, в случай че се вслушаме в рекламата на уеб страницата глаголът say е в минало време и е станало " baby, just said 'Yes'. " Това може да звучи и подмолно, само че е реалност, че певицата по този начин ни е " научила " - тя постоянно споделя нещо завоалирано и би трябвало да се чете сред редовете. 

Виж още: Да си мегазвезда и да нямаш пари даже за храна! Историята на Джейсън Момоа

Истинските знаци

И в Lover, и във Me, певицата все има нещо по безимения си пръст на лявата ръка. В първия случай е завързала конец на пръста си, а в другия напряко има пръстен на ръката си. 

Слуховете

Източник на US Weekly твърди, че двойката се стяга за женитба. Нещо повече - приятелките на певицата намерено говорели за предлагането за брак. А самото предложение, още веднъж съгласно US Weekly е пристигнало още през декември 2018 година, когато Джо е почнал да се приготвя за него. 

Виж още: Пуснаха неповторими фотоси на принцеса Даяна, на които е в компанията на български княз

Обективното

Двамата все по-често бяха забелязвани на обществени места, даже и преди да разгласят публично връзката си. А и дано не забравяме, че двамата са дружно от 4 години. 

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР