Певицата търси купувачи за продукти на известни марки и за

...
Певицата търси купувачи за продукти на известни марки и за
Коментари Харесай

Андреа разпродава дрехите и обувките си, върти търговия за над 62 000 евро

Певицата търси купувачи за артикули на известни марки и за такива по собствен дизайн, с които е пяла на концерти и в клипове
Андреа върти онлайн търговия от много време, само че наподобява, че постоянството й, както и разточителството, с което обновява дрешника си, са довели до разгръщане на бизнеса й. Към момента русокоската предлага в уеб страницата си продукция за над 62 000 евро. Андреа продава облекла и обувки на известни марки, както и такива, направени по неин дизайн.

Музикалната кариера на певицата, която чукна 36 години през януари, от много време се разисква като неуверена или напряко буксуваща и лавираща сред езици и жанрове. Затова пък стилният бизнес на Андреа очевидно процъфтява, тъй като в уеб страницата й непрекъснато се появяват нови попълнения. Бившата обичана на боксьора Кубрат Пулев, с който имаха връзка над 10 години, преди да се разделят с чутовни кавги, към този момент е направила за начинанието си и профил в инстаграм. В него Андреа разгласява фотоси на тоалетите и обувките, които продава, като някои от тях демонстрира и по какъв начин стоят на самата нея. Блондинката предлага много артикули на известни марки. Сред най-скъпите са обувки на „ Долче и Габана ” за 2500 евро, както и сандали на „ Роберто Кавали ” за 2200 евро. Сред облеклата в дрешника на Андреа, които впечатляват с цена, са яке на „ Филип Плейн ” за 2400 евро и палто на „ Ермано Шервино ” за 2100 евро.

Андреа има облекла и обувки, основани по неин дизайн за клипове, фотосесии, участия или просто за многообразие в дрешника й. Блондинката разпродава от всички, само че с тези в уеб страницата й не се изчерпва сбирката й. Минусът на онлайн бизнесът й е, че към продуктите няма информация, какво остава пък за любопитни елементи от историите им. Така че не излиза наяве къде Андреа се е появявала с въпросния тоалет, дали е измислила дизайна или е била нечие ентусиазъм. Сигурно би било забавно, тъй като е известно, че певицата постоянно е взела участие ефективно в основаването на визиите си, както и в решенията за това по какъв начин ще наподобяват клиповете й. Блондинката дори е обличала по собствен усет танцьорките, с които е излизала по концерти. Веднъж Андреа даже предиздвикала балета да употребява спрей за загар. Причината била, че тъкмо тогава певицата се завърнала от почивка и не желала да е по-тъмна от танцьорките.

Най-скъпият тоалет в дрешника на Андреа е роклята с камъните, с която излезе да изпее дуета си с Азис „ Пробвай се ” през 2012 година на концерта на „ Планета ” в зала 1 на НДК. Изпълнителката продава и този тоалет. Всъщност, допустимо е и да е имитация или просто да е съкратен, тъй като в уеб страницата дължината му е над коленете, а на въпросната изява от 2012 година роклята е дълга до земята. Така или другояче, в горната си част дизайнът на роклята е еднакъв.

„ Това е най-тежката рокля, която съм носила. Върху нея са инструктирани камъни, които костваха към 7000 лв. ”, показа Андреа преди време, когато в предаването „ Животът по автентичен случай ” сподели огромна част от дрешника си, в това число и роклята с камъните, основани особено за нея. Певицата продава тоалета, който в уеб страницата й е с дължина малко повече от педя над коленете, за 4250 евро. Цената е понижена от 4600 евро.

Андреа продава и по-екстравагантни тоалети, с които е пяла на огромна сцена. Например боди за 430 евро, с което русокоската се изяви на турне на „ Планета ”. Сред по-евтините тоалети на известни марки в онлайн магазина на русокоската са рокля на „ Ермано Шервино ” за 170 евро и такава на „ Ив Сен Лоран ” за 240 евро. Явно певицата не пести средства за ежедневните си тоалети, както и за тези за участия, фотосесии, камо ли пък за театралните. В онлайн магазина й има от всички. Предлаганата стока е на стойност над 62 000 евро.

Андреа пръска крепко пари и за клипове. Блондинката има едно от най-скъпите видеа в сектора. Става дума за това към песента й „ Лош ” на режисьора Мартин Макариев. Преди време русокоската призна, че е дала 50 000 лв. за клипа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР