Певицата Соня Немска е останала втрещена, след като вижда как

...
Певицата Соня Немска е останала втрещена, след като вижда как
Коментари Харесай

Соня Немска втрещена: Майка блъсна бебешка количка в паркирани коли, по тялото на бебето имаше…

Певицата Соня Немска е останала втрещена, откакто вижда по какъв начин жена блъска бебешка количка с бебе в нея в паркирани коли. Случката е от 13-и февруари и се разиграва в столичния квартал „ Гоце Делчев “.
„ Разхождах се по ул. „ Силиврия “ към 20:00 ч., когато забелязах майка с детска количка с дете в нея. Майката блъскаше количката в паркираните коли и също удряше детето “, написа поп фолкпевицата във фейсбук профила си.
Соня Немска се доближила към майката, за я да попита какво се случва – тогава видяла, че детето плаче. Освен това певицата забелязала, че по тялото на детето има следи от принуждение. По думите й лицето на детето е било надрано.
„ Майката беше несъответстваща и доста пияна. Говореше на непознат език (вероятно украински). Попитах я има ли мъж, пила ли е алкохол – отхвърляше “, написа още потресената изпълнителка.
Соня Немска отишла до автомобила си, с цел да си вземе телефона и подала сигнал до 112.
„ Попитаха ме за прецизен адрес. Майката към този момент се беше прибрала (скрила). Дадох най-близкия адрес, който видях – бл114 А, вх. В. Дойдоха служители на реда, само че не откриха дамата в този вход. Молбата ми е, в случай че сте срещали тази жена и знаете къде живее тъкмо, да подадете и вие по-точен сигнал, с цел да разберем какво се случва и да спасим детето. Благодаря авансово! “, прикани певицата в мрежата, представена от ГласНюз.
В мненията под обявата си тя написа още, че служителите на реда са й споделили, че и други хора са подавали сигнали за въпросната майка. А описанието за нея на Соня Немска е следното: „ Ниска, слаба, с черна коса, вързана на опашка, с дънки и черно яке “.
„ Адмирации за реакцията от ваша страна. Понякога едно такова деяние от инцидентен минувач може да избави човешки живот. Надявам се дамата да бъде открита скоро и да се вземат съответни ограничения преди да е станало късно “, разяснява Мартина Малканова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР