Певицата Софи Маринова чака бебе от най-известния белобрад старец в

...
Певицата Софи Маринова чака бебе от най-известния белобрад старец в
Коментари Харесай

Софи Маринова чака бебе от белобрад старец СНИМКА

Певицата Софи Маринова чака бебе от най-известния белобрад дъртак в света - Дядо Коледа.

Певицата и половинката й Гринго отдавна вършат опити да имат дете. Те желаят да имат правоприемник, само че към този момент Маринова не съумява да зачене, написа България през днешния ден.

" Надявам се да се случи коледно знамение и да забременея - пожела си Софка пред " България Днес ". - Щяхме да подвигаме женитба, само че ще я отложим. Първо желаеме с Гринго да имаме бебе. След това ще мислим за брак ", добави Маринова.

Изпълнителката ще чества най-големия християнски празник със фамилията на Гринго. Те ще прекарат няколко дни в Бургас по Коледа. С нея ще бъде и синът й Лоренцо.

Софи ще прекара Нова година на работа, а не у дома. За празничната нощ Маринова има декларирано присъединяване, а хонорарът, който ще получи, е привлекателен.

" Винаги работя по Нова година. Както се споделя, ден година храни ", отсече Софка.

Ромската перла ще се вихри в кухнята около празниците. Софи обича да готви и ще направи на обичаните си хора баница и пържоли.

" На Бъдни вечер, както повелява традицията, ще постим. Но мине ли среднощ, всички започваме да нагъваме месо. Отваряме хладилника и почваме да ядем всичко ", призна Софи.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР