Певицата Сибила Серафим, солистка на групата Виолетов генерал, е била

...
Певицата Сибила Серафим, солистка на групата Виолетов генерал, е била
Коментари Харесай

ЖЕСТОКОСТ: Бивш приятел пребил певицата Сибила Серафим

Певицата Сибила Серафим, солистка на групата " Виолетов военачалник ", е била пребита от някогашния си другар в центъра на София. Вече 10 дни тя е в болница.

Изпълнителката е имала връзка с него преди 10 години, като и тогава също се е случвало да е нападателен.

" На 6 ноември се прибирах към у дома и бях нападната на улицата от моя някогашен другар. Това се случва в София на пресечката сред бул. „ Дондуков “ и ул. „ Кракра “. Бяхме дружно на празненство за рожден ден, само че не дружно като дружно, а всеки поотделно беше отишъл при наш общ другар. На прибиране, когато пресичах улицата той ме догони и измърмори нещо. Аз си изваждах телефона. Той го мазета от ръката ми и го взе ", описа Сибила Серафим пред bTV.

Нападението става към среднощ. Сибила тръгнала да бяга, само че била догонена.

" Казах му да ми върне незабавно телефона. Той го държеше високо. Замахнах, бях гневна, да си взема телефона и в този миг получих подобен безразсъден удар, толкоз мощен, че излетях. Най-скандалното за мен е това, че той не осъзна, че би трябвало да извика спешна помощ. Продължаваше да се пробва да ме подвига, да ме дърпа и да ми споделя, че съм актриса, която играе. Хората към мен също съумя да ги убеди ", изясни певицата.

Сибила е в " Пирогов ". Има счупена тазобедрена става, която е заменена с изкуствена, както и счупено рамо.

" 10 години минаха от раздялата. Причината е неговият темперамент и това, че аз пребивавам живот, в който той не е и няма по какъв начин да бъде. Той споделя, че доста ме обича и съм дамата на живота му. Явно това е методът да го покаже. Подадени са сигнали до Министерство на вътрешните работи, ще има и каузи. Аз ще се боря за всички дами, които са жертви на такива безумни похищения ", акцентира певицата.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР