Певицата ще представи ЛУДО МЛАДО и във Варна на 22

...
Певицата ще представи ЛУДО МЛАДО и във Варна на 22
Коментари Харесай

Деси Добрева покори зала 1 на НДК с уникален, пъстър и емоционален авторски спектакъл

Певицата ще показа " ЛУДО МЛАДО " и във Варна на 22 ЮНИ в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта.

Ангелогласната и постоянно усмихната Деси Добрева показа извънреден, цветен и доста зареждащ авторски театър пред претъпкана зала 1 на НДК във вторник вечерта. Неуморната певица, подкрепена от над 100 актьори на сцената в спектакъла " Лудо Младо ", ще гостува и във Варна на 22 юни в от 19.30 ч. в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта.

Билети за събитието към този момент се продават на касата на залата и на касата на Летния спектакъл във Варна. Ексклузивно можете да ги намерите в интернет на www.ticketportal.bg, а още и в бензиностанции ОМВ, Office1Superstore, книжарници Booktrading. Цената им е от 15 до 40 лева съгласно мястото в залата. Вижте скица на залата ТУК.



В зрелищният театър вземат участие доста музиканти и танцьори от: трупата на Нешка Робева, брас-бендът на Мишо Йосифов, Стоян Янкулов-Стунджи, Косьо Цеков от ФСБ, Нено Илиев от Romaneno Project, гимнастички от клуб Левски, водещи фолклорни виртуози, национален хор, духовият оркестър " Вива Монтана ", групировка " Жестим " и внушителната група от 50 кукери-сурвакари от пернишко. Тази неповторима комбинация от стилове, събрана в пъстро и неповторимо музикално-танцово и мултимедийно шоу от международна големина, ще достави наслаждение и неповторими страсти и на варненската аудитория.

На 22 юни в зала " Конгресна " на Дворец на културата и спорта - Варна ще чуем обичани песни - " Лудо Младо ", " Червената Шапка ", " Кой уши байрака ", " Море Сокол Пие " и доста други. Ще забележим чаровната певица в друга светлина и надали ще останем за дълго по местата си, поканени на огромно българско хоро за край. Без подозрение, спектакълът е квалифициран с доста обич за феновете и почитателите на Деси Добрева, която няма по какъв начин да не бъде усетена!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР