Певицата публикува кадър в социалните мрежи, за който позира със

...
Певицата публикува кадър в социалните мрежи, за който позира със
Коментари Харесай

Мъжът на Емилия живее с брокерка на имоти

Певицата разгласява кадър в обществените мрежи, за който театралничи със брачната половинка си и голям букет рози, очевидно подарен й от него за празника. Освен че са решили да се снимат на колене в коридора на дома си, усещане прави щастието, което струи от фрагмента. Емилия и Жорж Башур са съпрузи от 5 години, а плод на любовта им е щерка им Жоржина. За разлъката им се заприказва преди няколко седмици, като певицата и предприемачът дълго пазиха безмълвие по тематиката, очевидно решили да не обръщат внимание на злословия и спекулации. Те към момента не са коментирали новината, че са разграничени, като Емилия се пробва да я омаловажи, като демонстрира общи фотоси с арабина.

„ Никога не съм се чувствала по-значима и обичана. Прочетох и чух толкоз хубави думи за себе си даже от хора, които са ме виждали единствено един път. Толкова откровени пожелания. Сърдечно благодаря на всички за отделеното време! “, показа Емилия точно на рождения си ден.
Реклама
Според източник на „ Уикенд “, певицата в действителност е разграничена с Жорж Башур, само че двамата се пробват да запазят връзките си цивилизовани поради детето, което имат. Жорж съвсем всяка седмица минавал да види половинката си и дребната Жоржина, само че не живеел с тях. Като виновен човек, осигурявал постоянна прехрана за момченцето. Мълви се, че от предходната зима той има нова жена до себе си – имотна брокерка. Емилия мъчно приела обстановката, само че в последна сметка се примирила. Певицата и милионерът към момента не са влезнали в процедура на бракоразвод, тъй като се надяват в някакъв миг да закрепят връзките си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР