Певицата нямаше търпение да се покаже пред своите почитатели с

...
Певицата нямаше търпение да се покаже пред своите почитатели с
Коментари Харесай

Огромна Трагедия Сполетя Певицата Преслава! Мъките Й Са Неописуеми!

Певицата нямаше самообладание да се покаже пред своите фенове с променената визия, като очакваше те да я харесат още повече и да я поддържат в решението да се промени.

Уви, изля се толкоз мръсотия, че Преслава мъчно понесе всички обиди за себе си. А единствено преди ден й нанесоха следващ нож в гърба, с което я довършиха тотално, а кариерата й виси на косъм.

Певицата пусна фотос с изплезено езиче, и показа, че този кадър е за всички злобари. Явно много ги е засегнала, защото през вчерашния ден бе хакнат профилът й в Инстаграм. Преслава е българската звезда с най-вече почитатели, което я изкачваше на фундамент.

Оказа се, че профилът е рапортуват от " доброжелатели ". Силна агитка да се организирали и са работили по въпроса. А когато един профил в Инстаграм е докладван за нерен от огромен брой хора, той непосредствено се трие и връщане обратно няма. Преслава направи нов, който за часове събра няколко хиляди почитатели, само че бързо бе отстранен, още веднъж благодарение на " доброжелатели ".

Наши източници издадоха, че Преслава не е на себе си. Трудно понесла лавината от отрицателни мнения и съпоставения с аналогия с Галена след интервенцията на носа, а тази хакерсска офанзива я довършила тотално.

" Профилът ми в Инстаграм беше хакнат през днешния ден. Опитах всичко допустимо да го върна, само че нещата очевидно са на много съществено равнище. Направих си нов профил, само че някой очевидно се занимава много съществено с моята персона и е хакнат и този профил. Извинявам се на всички хора, които ме харесват и желаят да ме следват. Ще направя всичко допустимо да си върна остарелия или да направя нов, който да има сигурна отбрана ", през сълзи споделя Преслава в свое клипче, поместено във " Facebook ".

Както знаем, Инстаграм профилът е доста значима част от звездния статус на всяка известна персона. Преслава неведнъж е оглавявала ранглисти за най-харесвана българска звезда, а в този момент е принудена да стартира изначало.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР