Певицата Мария Илиева ще спечели седмото издание на "Като две

...
Певицата Мария Илиева ще спечели седмото издание на "Като две
Коментари Харесай

Мария Илиева с обещана победа в Капките

Певицата Мария Илиева ще завоюва седмото издание на "Като две капки вода ", тъй като е фаворитката на продуцента на шоуто Магърдич Халваджиян. Мълвата се носи в телевизионните среди откогато е тръгнало шоуто преди седмица и половина.

"Марчето е огромна уязвимост на Маги и той сигурно желае да даде успеха на нея. Двамата са извънредно близки и самата тя си е отворила устата, още при подписването на контракта за присъединяване й в "Капките ", описват усведомени. След последния лайв този понеделник, мнозина считат, че Илиева се толерира прекомерно доста. Последно тя се превъплати в облика на Софи Маринова, само че имитацията й не беше изключително впечатляваща, а в това време получи най-големите похвали и възхвали от "журЕто ". Изненадващо беше и това, че изпълнителката на "Нищо " обра и зрителския избор, въпреки имитациите на Тита и Милко Калайджиев да бяха много по-ярки и впечатляващи.



Както всяка година, по този начин и тази прави усещане, че имитациите на доста от участниците са нагласени. Това още повече бие на очи, откакто писателят-певец Папи Ханс другата седмица ще се въплати в облика на някогашната си пиар възлюбена Дара. Още при старта на предаването пък сътрудника му Стефан Илчев влезе в ролята на Марая Кери, която е неоспорим кумир на бургазлията. Още като новак реализатор той влизал в облика на международната звезда, а приятелите му били извънредно впечатлени от съвършената му реплика. Талантът даже се е запознавал персонално с гласовитата дама на нейн концерт.



Тези два облика надалеч не са единствените нагласени от продуцентите. На идващия лайв ще се наложи да забележим Петя Буюклиева като Лейди Кака. Защо този "дуел " ни препраща към миналогодишната изява на Маргарита Хранова като Гери-Никол? Г-н Халваджиян обича да усмива-провокира по-възрастните участници, давайки им облици, в които да се вършат безусловно на чучела на остарели години. Вярно Петя е известна с ексцентричния си имидж, само че помните ли по какъв начин една от дребното победи в миналогодишните "Капки " на Марги Хранова бе точно като Гери-Никол. Образ, с който естрадната певица стана повече за посмешище.

Фенове на продукцията на Нова телевизия се възмущават и от това, че всяка година в "Капките " се следят дежурните лица от дребния екран. Папи Ханс безусловно се трансферира от "ВИП Брадър " в музикалното предаване. Тита пък е в играта с помощта на Криско, който я менажира. Мария Илиева е кадър на "Х Фактор ", където беше жури. Петя Буюклиева е обиколила всички риалити шоута - от Биг Брадър до Музикална академия. Да не приказваме за "журЕто ", което е несменяемо, както и водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР