Певицата, която този месец пусна на пазара новия си албум,

...
Певицата, която този месец пусна на пазара новия си албум,
Коментари Харесай

Селена Гомес говори открито за Джъстин Бийбър: "Бях жертва на емоционално насилие"

Певицата, която този месец пусна на пазара новия си албум, показа повече информация за връзката си с Джъстин Бийбър.

Новият албум на Селена Гомес към този момент е реалност. В началото на месеца певицата зарадва всички с " Rare ", който разказва като най-емоционалния план в кариерата си до този миг. През уикенда Гомес бе специфичен посетител на National Public Radio във Вашингтон, където показа любопитни детайлности към основаването на тавата, както и на пилотния сингъл от нея - " Lose You To Love Me.”

" Сбогуването ти с Джъстин Бийбър е това, за което допускам приказваш ", споделя водещата непосредствено към изпълнителката, която дава отговор: " Трябваше да споменеш името му, разбирам ". Всички знаем историята на взаимоотношенията сред двамата някогашни тийн идоли, само че любовта им към този момент е в предишното. " Открих силата в цялата обстановка. Опасно е да бъдеш жертва на принуждение. Не съм човек, който не изпитва почитание към останалите, само че в действителност усещам, че бях подложена на някакво принуждение ", споделя Селена.

След следващата провокация от страна на водещата, певицата с над 100 милиона почитатели в Instagram, обясни дали става дума за прочувствено такова: " Да, мисля, че беше нещо сходно. Опитах се да го схвана, трябваше да помисля за изборите, които бях направила. Въпреки че несъмнено не желая да приказвам за това в остатъка от живота си, в действителност съм щастлива, че съм по-силна, от когато и да било, както и че открих метод да изляза от тази обстановка с допустимо най-гордо вдигната глава ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР