Певицата, която отдавна не е под светлината на прожекторите и

...
Певицата, която отдавна не е под светлината на прожекторите и
Коментари Харесай

Циците на Алисия сочат в различни посоки

Певицата, която от дълго време не е под светлината на прожекторите и вместо нови шлагери, избира да прави мода, се върна в Капките. Hotnews.bg напомня, че тя бе в шоуто преди две години и даже може да се похвали със извоюван лайф, за разлика от Иво Аръков, с който пя в понеделник. Но не остарелия дует на Коцето и Алисия " Не си ти ", който Аръков и певицата извършиха, приковаха вниманието на феновете.
Реклама
Майката на Валери Божинов-младши сподели нова фигура. Тя е подменила силикона си, които обаче й е изиграл неприятна смешка. в този момент циците й наподобяват обли като любеници, също така всяка е със лично мнение и стърчи в друга посока. Феновете на предаването също по този начин незабавно видяха, че коремчето ѝ е малко по-издуто от нормално и се зачудиха бременна ли е.

Към момента Алисия пази ревностно персоналния си живот и е забулила в тайнственост дали има мъж до себе си. Преди години тя сама бе пуснала клюката, че се среща с непристойно богат турчин, който много ѝ оказва помощ финансово. Самата певица от дълго време желае да има второ дете, само че надали ще направи Валерко скоро батко.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР