Певицата и инфлуенсър Ива Атанасова – Айви отправи тежки обвинения

...
Певицата и инфлуенсър Ива Атанасова – Айви отправи тежки обвинения
Коментари Харесай

ПАНАИР! Джино запалил певица с 500 лева: Имаш 1 песен! Ти си никоя, смешна си

Певицата и инфлуенсър Ива Атанасова – Айви насочи тежки обвинявания към риалити звездата Джино Бианкалана! В нета Айви се оплака, че Джино я e завлякъл с хонорар от 500 лв., който й дължал за празненство по случай Хелоуин в негово заведение.
Като известна персона Айви трябвало да направи реклама на ресторанта и да бъде лице на купона за най-страшния празник. Айви поела ангажимент да изпълни няколко маси в ресторанта, само че нейните другари не пристигнали, защото били повалени от ковид. Поради тази причина в края на празненството на Айви й било обявено, че ще получи единствено 100-150 лв. като заплащане, което тя счела за насмешка, написа „ Телеграф “.
Певицата предизвестила притежателите, че ще им направи антиреклама в мрежата и получила телефонно позвъняване от Джино Бинакалана, който я заплашил, че “ще я потроши и пребие, и ще й навре парите в устата ”. Нарекъл я с извънредно обидни прилагателни.
В серия от сторита в Instagram Айви се закле, че ще подаде тъжба в полицията за отправените против нея закани.
Джино Бинкалана не й остана задължен и отговори на изказванията на Айви също в нета, с цел да изложи своята версия на случилото се в нощта на Хелоуин.
Според Джино той провел в заведението си рождения ден на Айви, защото тя “нямала един лев ” и не можела да си го разреши. Сметката изляза към 6 бона и Джино я покрил изцяло. В подмяна Айви дала обещание да води клиенти в ресторанта му, само че това по думите му не се случило.
За Хелоуин Айви се свързала с майката на Джино, като й дала обещание да докара 50 индивида на празненството с костюми и поискала 500 лв. в подмяна. По думите на Джино обаче пристигнали единствено 15-16 души.
Бинакалана също се закани да съди Айви, само че за клюка.
“Тя си мисли, че е някаква певица, само че има една ария. Ти си смешна, ти си никоя ”, изпусна нервите си Джино и отхвърли да я е заплашвал, само че удостовери, че я е нарекъл “мърша ” и „ продажница “.
Сюжетът на историята прерасна в нещо като подигравка на старогръцка покруса, откакто двамата продължиха да се плюят обществено с нови видеа в Instagram и изцяло изгубиха интереса на аудиторията.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР