Певицата Гергана Стаменова, която се прочу покрай участието си в

...
Певицата Гергана Стаменова, която се прочу покрай участието си в
Коментари Харесай

Гергана, Ева и Елвира от Ергенът се появиха заедно в нов проект

Певицата Гергана Стаменова, която се прочу около присъединяване си в риалити формата " Ергенът “, пусна нова ария. Тя носи името " Ти не си за мен “ и е колаборация с друго момиче от шоуто – Ева.

Още една от съперниците им взе участие във видеоклипа. Става въпрос за Елвира, която изпъкна като единствената девствена мома в " Ергенът “.

" Парчето е замислено и стартирано преди заминаването ми за “Ергенът ", по време на присъединяване ми там живях с Ева в една стая и я поканих да взе участие в мой план. Когато се върнах в България довършихме работата по парчето и заснехме клипа. Песента няма съответно обръщение или обязаност с предаването, просто желаеме да зарадваме нашите почитатели с една друга ария, която съчетава поп и поп-фолк музиката. “ – показа Гери.

В " Ти не си за мен “ звучат и вокалите на поп-фолк изпълнителя Наси, а във видеото Гергана танцува бели денс в особено основан за нея костюм.

" Първоначалната ми концепция за клипа беше друга. Той трябваше да демонстрира, по какъв начин един почитател ме преследва вманиачено, само че аз съм на женско празненство. После реших, че е по-добре да създадем момичешки клип, в който няма съответна история, а просто демонстрира по какъв начин се забавляваме с моите приятелки. Решихме да прибавим секси женски пердах с възглавници. Съвсем естествено признакът на риалитито, в което вземам участие е блестящо застъпен. Розата я има в доста от сцените “, добави Гери, предава " Телеграф ".

Музиката на " Ти не си за мен “ е дело на Яна Маринова (FGM), с която Гери работи и по текста дружно с Румен Борилов.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР