Певицата Есил Дюран и актьорът Филип Буков гостуваха на Преди

...
Певицата Есил Дюран и актьорът Филип Буков гостуваха на Преди
Коментари Харесай

Певицата Есил Дюран: Не е известността в основата на успеха. Дори Марая Кери беше в депресия

Певицата Есил Дюран и артистът Филип Буков гостуваха на " Преди обед " по БТВ: 

На въпроса на водещия Сашо Кадиев по какъв начин резервира хубостта и младостта си, Дюран отговори: С атомна вода, заяви най-новото в питателните рекомендации в интернет певицата. 

То и аз имам някаква такава машина у дома, прокоментира водещият.

Ще живеем постоянно, по този начин ли, обърна се към тях другата водеща Деси Стоянова: 

Дали ще има обаче други към нас?! Напоследък разбирам, че колкото и дълго да живеят възрастни хора, те не са заобиколени от хората, които са обичали, тъй че дългият живот не е най-голямото благополучие, отвърна певицата. 

Напоследък откриват какво прави хората щастливи. В същината на това да се чувстваш  щастлив, са смислените връзки с други хора, сплотиха се водещите. 

Дюран: Свързани сем толкоз доста, колкото не подозираме. Ключът към щастието не е да си съумял и прочут. По-младите имат блян да се потвърждават, само че по-късно като трансферират една възраст...

Буков: Аз съм чел също, че са значими обществените контакти. Когато останеш самичък и няма с кого да споделиш хубавите моменти, то всичко се обезсмисля. Ние оценяваме всяка берекет и желаеме да я споделим с останалите. Известни хора стоят у дома на един диван и стигат до опиати и самоубийства, тъй като даже не могат да си купят един самун поради известността. 

Дюран: Не е известността в основата на триумфа. Марая Кери даже беше в меланхолия. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР