Певицата Долорес О'Риърдън от Кренбърис е била открита мъртва от

...
Певицата Долорес О'Риърдън от Кренбърис е била открита мъртва от
Коментари Харесай

Разкриха смразяващи кръвта детайли около смъртта на Долорес О'Риърдън! Певицата била открита в...

Певицата Долорес О'Риърдън от Кренбърис е била открита мъртва от чистачките на хотела, където е била отседнала. 46-годишната вокалистка на една от най-легендарните групи The Cranberries лежала мъртва в банята. Засега няма публична причина за гибелта й.

" Чистачките почукали, откакто не им отворил никой, решили, че Долорес не си е в стаята и влезнали да оправят леглото. След това влезнали в банята и там я намерили, лежала във ваната ", разкрива чиновник на хотела, представен от " Дейли мейл ".

Засега не е ясно дали Долорес О'Риърдън се е самоубила или става въпрос за трагичен случай. Полицията отхвърли вероятността някой различен да е отговорен за гибелта й. Взети са проби за токсикологичен разбор, които да изяснят дали не е имало опиати или упойващи субстанции в кръвта на певицата.

Смъртта на Долорес О'Риърдън хвърли в шок освен сътрудниците й, само че и най-близките хора. Племеницата й Илейн написа трогателен статус във Facebook. " Нямам думи, с които да опиша шока и тъгата, която всички изпитваме. Пази от горната страна баща, баба и всички твои братя, сестри и деца. За нас ще е тежко след загубата ти да продължим напред, обичаме те всички! "

" Сигурна съм, че ти и дядо ще си прекарвате прелестно на небето. Преди да се срещнем още веднъж. Беше неповторима и единствена, лельо Лоло и ще ни липсваш доста. Почивай в мир ", написа още племеничката на певицата.

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР