Певицата Джеси Джей, която е новата приятелка на актьора Чанинг

...
Певицата Джеси Джей, която е новата приятелка на актьора Чанинг
Коментари Харесай

Новата любима на Чанинг Тейтъм - Джеси Джей: Никога няма да мога да имам деца

Певицата Джеси Джей, която е новата другарка на артиста Чанинг Тейтъм, показа пред публиката на собствен концерт в Лондон, че лекари са й споделили, че в никакъв случай няма да може да има деца.

30-годишната певица разкри тази своя болежка в шокиращо изявление пред почитателите на музиката й. Тя добави още, че е научила тежката диагноза преди 4 години, само че не е споделила каква тъкмо е здравната причина за това.

Докато Джеси е правила това признание от сцената, в публиката е бил и самият Чанинг Тейтъм.

 ф

Двойката се среща от няколко месеца. Припомняме, че 38-годишният Чанинг беше женен за колежката си Джена Дюън, с която оповестиха раздялата си през април 2018 година. От 9-годишния си брак с Джена Тейтъм има щерка - Евърли.

Това разобличаване от страна на Джеси Джей загатва, че в случай че нещата сред нея и Чанинг станат по-сериозни, двамата няма да могат да имат общо биологично дете. Но в днешно време към този момент има доста способи двама души да станат родители, в случай че някой от тях има репродуктивни проблеми, тъй че сме сигурни, че един ден Джеси ще има дете и ще бъде страхотна майка.

А двамата с Чанинг ни се костват в действителност симпатична двойка.

 ф

А в галерията ни ТУК можете да разгледате повече фотоси на Джеси Джей
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР