Певицата Деси Добрева, която сега се изявява в шоуто за

...
Певицата Деси Добрева, която сега се изявява в шоуто за
Коментари Харесай

Деси Добрева преодоля развода си в ашрам

Певицата Деси Добрева, която в този момент се изявява в шоуто за имитатори „ Като две капки вода “, от 10 години насам се е запалила по разнообразни духовни практики, разбра HotArena.

Занимава се ежедневно с йога и медитация и следва философията на духовния лидер Шри Шри Рави Шанкар, който 3 пъти е номиниран за Нобелова премия за мир. „ Форбс “ пък го разгласи за една от най-влиятелните персони в Индия.

Певицата добре познава методите му, които следва в живота си, и даже преди няколко години изкарала негов курс в Германия. По време на ашрама в планината Шварцвалд тя спала на земята, мълчала, с цел да потисне егото си, и даже я предиздвикали да измие чиниите на всички, писа „ Галерия “.

Научих доста за себе си и престанах да се нервирам. Много бях впечатлена, по-късно се почувствах по-спокойна, умиротворена. Изведнъж ми се видя напряко смешно по какъв начин намираме проблем във всяко нещо, какъв брой дребнави  сме, по какъв начин се вкопчваме в неприятното, а не виждаме хубавите неща около нас. Това не е фракция или нещо сходно. Това са няколко дихателни извършения, които върша у дома, йога, медитация. Чета доста книги от хора, които носят знанието, това сигурно ми оказва помощ. Вярвам, че има някаква свръхестествена сила, която движи живота, и че каквато сила отдадеш, такава получаваш “, споделяла е Деси.

Философията на гурото трансформирала радикално живота й. Тя персонално се среща с Шри Шри Рави Шанкар и даже пяла на негов концерт в Зала 1 на НДК. Философията му доста й помогнала и по време на развода с мъжа й Мартин преди пет години. Двамата се познавали още от деца. Женят през 2006 година, само че на Деси компромисите, които трябвало да прави, им идвали допълнително. Налагало се да работи като луда, с цел да изкарва пари за фамилията. „ Не скърбя за развода си, по този начин е трябвало да стане. Много одобрявам изявлението на Джулия Робъртс: „ Ура! Развод! Повод за още една първа целувка! “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР