Певицата Ани Хоанг умее да влиза в роля не само

...
Певицата Ани Хоанг умее да влиза в роля не само
Коментари Харесай

Ламбо учил Ани Хоанг на кино - slava.bg

Певицата Ани Хоанг умее да влиза в роля освен при снимането на видео към своите музикални планове. 29-годишната изпълнителка е взела участие в две кино продукции - „ Фамилията “, където получава първи уроци по актьорско майсторство от легендата на българското кино и спектакъл Стефан Данаилов, и холивудската лента „ Бодигард на килъра “, с присъединяване на Райън Рейнолдс.

Пред „ Телеграф медиа “ тя издава едни от най-любопитните моменти от взаимната й работа със звездите, приказва искрено за творчеството по време на пандемия и реализацията на следващата фантазия – отварянето на ресторант в родния град Елин Пелин. Преди дни Ани посрещна рождения си ден с празненство изненадата, проведена от половинката й - режисьора Людмил Илрионов – Люси.

Първите стъпки в киното изпълнителката на „ Луда любов “ прави през 2013 година. „ Във „ Фамилията “ играех няма икономка. Героинята ми знаеше тайните на къщата, само че нямаше опция да ги издаде. Притеснявах се, тъй като за разлика от множеството артисти като Асен Блатечки, Яна Маринова, Иво Аръков и останалите, аз нямах уменията. С времето се отпуснах, съумях да вляза в облик. Първите си препоръки получих от господин Стефан Данаилов.

За мен беше чест, гледала съм всичките филми, в които взе участие. Майка ми го обожава. Репетирах у дома, беше забавно, нова среда, нови хора... Пикът на моята героиня бе, когато трябваше да отровя героя на господин Данаилов. В по-късен стадий от сюжета се оказа, че имам дете, което бива отвлечено. В този миг претърпявам потрес, косата ми побелява за момент. Люси ми помагаше вкъщи, господин Данаилов на снимачната площадка.

Отношението му постоянно е било прелестно, предразполагаше ме, той е освен огромен артист, той е огромен човек.

Беше земен и разговаряше с всички, без значение дали си му сътрудник или чужд “, с усмивка си спомня и споделя певицата пред „ Телеграф “. Вторият й киноангажимент е в холивудския кинохит „ Бодигард на килъра “. „ Там играя гейшата, която носи самурайския меч. Беше наслаждение да бъда на снимачната площадка, с тези имена... Имам убеденост, в случай че получа покана за друга лента, ще приема, обичам да се фотографирам. Ще ми е любопитно да вляза в облик, изцяло отдалечен от мен самата. Да съм неприятният воин “, добавя още Хоанг.

Ани възнамерява да отскочи до Българското Черноморие. „ Ходи ми се на отмора, същински релакс. Да разпущам, без разходки, нови и непознати дестинации... Такава отмора си поисквам. Не мога да хукна в Тайланд, колкото и да обичам тази точка. Последния път, когато бях там, мислех доста за пътуването. Спомням си, че изпуснахме ферибота, по-късно тръгнахме по мрачно, морето беше бурно, аз не се усещах добре...

По едно време се замислих дали не ме е хванала морска болест, люшкахме се 4-5 часа. На връщане от острова ми нямаше нищо, съгласно мен причина беше морето “, споделя музикалната звезда. Една от обичаните й дестинации е Дубай. За момента фокус остава специалността. „ Люси се е отдал на работа, снима съвсем всеки ден. Междувременно аз отивам на участия или управлявам заведението. Не мога да пасувам, изключително откакто месеци наред бяхме затворени, без работа и приходи.

Изпълнителите и артистите въобще имаме потребност от работата, това не е единствено приход, тя ни зарежда, носи ни задоволство “, споделя още певицата, която макар създалата се по-рано обстановка гледа позитивно. „ Научих се да върша пици, Люси беше снабдител – все неща, които не сме очаквали, само че се забавлявахме от сърце. Не скърбя за нито една минута.

Преди пандемията бяхме в ремонт, доста от нещата сме създали сами – с извънредно усърдие и обич. Боядисвахме, подреждахме...

Научих много неща. В по-общ проект – за никого не е било прелестно, само че от всяка обстановка може да се извадят плюсове “, споделя още тя. Ресторантьорският им бизнес се обръща за ден. „ Уцелихме кофти миг – отворихме на 12 март и затворихме ден по-късно поради наложеното изключително състояние във връзка доказаните случаи на ковид у нас. В ресторанта вложихме всичките си пари с концепцията, че ще излезем на облага. Както се споделя – има светлина в тунела. Имаме градина, настроени сме позитивно и имаме вяра, че през есента нещата ще се възстановяват напълно “, разяснява Ани.

„ Обичам да чета логика на психиката, тази литература ми е занимателна. Преди свирех на пиано, не съм го правила от доста време, което ме кара да се замисля... Подсеща ме, че е хубаво човек да си напомня за наслаждение и многообразие. Не си падам по филмите, Люси е по-запален. Може да гледа няколко продукции една след друга. Той обича фантастика, а аз комедии – редуваме се, правейки компромис “, приключва Ани, която макар натоварената си стратегия сполучливо намира време за себе си.

На 1 август певицата означи своя 29-и рожден ден. Тя чества дружно с близки и другари, а празненство изненадата бе жест от обичания мъж. „ Усещах, че Люси е замислил нещо, само че нямах визия какво. Всяка година на този ден той намира метод да ме усмихне. Имах шесто възприятие, че и този път ще се случи нещо. Каза ми, че имам празник, по тази причина ще отиде по-рано в заведението ни, един тип да ме замести. Когато отидох, всички мои близки и другари бяха там – в действителност се зарадвах, това не е първата празненство изненада от негова страна, само че беше специфична. Може би тъй като бе в ресторанта ни – друга осъществена наша фантазия “, споделя Ани.

Подготвя любовна ария

Певицата има две подготвени части, чието показване следва напълно скоро. „ Едната ария е динамична, подготвена е от няколко месеца, само че COVID-19 стопира промотирането й. Казвам го от позиция на това, че във време, в което се очакваше тя да излезе – нещата се утежниха, болестта стартира да се популяризира бързо. Сметнах, че не е удачно в интервал, в който нощните заведения, а и освен, не работят да пущам клубно парче. Следващата ария е по-сериозен план – любовна ария, която досега няма в репертоара ми “, споделя Хоанг.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР