Певицата, актриса, сценаристка и писателка Ваня Щерева припечелва и с

...
Певицата, актриса, сценаристка и писателка Ваня Щерева припечелва и с
Коментари Харесай

Ваня Щерева като палячо от цирка, шашка с кичозни дрехи

Певицата, актриса, сценаристка и писателка Ваня Щерева припечелва и с дизайнерство на бижута и облекла, а самата себе си не може да облече като хората. Онзи ден папараците на " Уикенд " я снимаха да крачи по улиците на София пременена като клоун от цирка на Драго Чая. Одеждите й бяха толкоз шарени, че чак заслепяваха.

Звездата от „ ВИП Брадър 2017 ” бе комбинирала несъчетаеми принтове, в които бяха втъкани всички цветове на дъгата. Ризата й беше изпъстрена с ярки цветя в жълто, зелено, оранжево и алено, а клинът й бе затрупан със звездички в бяло. На краката си Ваня носеше розови кецове, а на главата си - черна шапка. „ Как може подобен кич?! ”, дивяха се останалите минувачите по столичната улица „ Граф Игнатиев ”.

Щерева крачеше гордо из центъра на София в компанията на дъщеря си Мила Роберт - студентка по актьорско майсторство в НАТФИЗ. 23-годишната надарена госпожица също се беше облякла в доста и все ярки цветове, само че спрямо майка си изглеждаше напряко обичайно. Най-голямо неразбиране във визията на дъщерята предизвикваха кожените й боти със змийска багра и токчета – чепиците сигурно й запарваха краката.

Двете дами повървяха десетина минути по „ Графа ”, след което се разделиха на трамвайна спирка. Ваня изчака рожбата си да се качи в мотриса по автобус №12 и продължи да се шляе по най-скандално ремонтираната софийска улица.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР