Певица, дизайнер, бизнес-дама, съпруга, майка на 4 деца. Това е

...
Певица, дизайнер, бизнес-дама, съпруга, майка на 4 деца. Това е
Коментари Харесай

Пош Спайс на 50!

Певица, дизайнер, бизнес-дама, брачна половинка, майка на 4 деца. Това е Виктория Бекъм през днешния ден. На 17 април тя навършва 50 години. Половин век, в който достиженията ѝтрудно могат да бъдат изброени. Опит за това направи брачният партньор ѝ– някогашният капитан на националния тим по футбол на Англия Дейвид Бекъм. В Инстаграм той разгласява прочувствено видео, в което наблюдаваме пътя на Пош Спайс от дете. В текст под обявата, Дейвид написа:

“На твоя рожден ден би трябвало да погледнеш обратно и да се гордееш с това, което си постигнала и направила, това което си построила. Пош Спайс, бизнес-дама, брачна половинка на капитан на националния тим, само че най-големият ти триумф са твоите деца – обичаш ги, възпитаваш ги, отглеждаш ги “.

В мненията Виктория написа: „ Обичам ви толкоз доста! “ и от своя страна също споделя фотоси от звездното си минало си. Госпожа Бекъм е измежду най-атрактивните звезди в шоубизнеса. Най-успешна от някогашните Spice Girls, с фешън империя зад тила си, личен бранд за козметика и собствен мирис. Личният ѝживот постоянно е предизвиквал почитание, поради сплотеността и фамилната идилия, която струи от фотосите на семейство Бекъм в обществените мрежи. Тепърва следва светът да види какво още му е подготвила амбициозната и целеустремена Виктория. Една жена на 50.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР