Певецът Хари Стайлс за пръв път бе удостоен с награда

...
Певецът Хари Стайлс за пръв път бе удостоен с награда
Коментари Харесай

Удостоиха Хари Стайлс с награда за актьорско майсторство

Певецът Хари Стайлс за пръв път бе почетен с премия за актьорско майсторство. 28-годишният някогашен солист на момчешката група One Direction получи отличие на Международния кинофестивал в Торонто (Toronto International Film Festival). Той и сътрудниците му, измежду които Рупърт Еверет, Джина МакКий и други, бяха премирани като най-хубав актьорски отбор за превъплъщенията си във кино лентата на Майкъл Грандейдж „ Моят служител на реда “, заяви Variety.

„ На сцената на Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк Хари Стайлс е същинска рок звезда, преливащ от пъчене и самочувствие, до момента в който се показва пред 20 000 обожаващи го почитатели. Но Стайлс артистът говореше със спокоен и спокоен глас, до момента в който приемаше актьорска премия за една от първите си огромни кино функции “, разяснява изданието.

В основата на сюжета от сантименталната история е служителят на реда Том (Стайлс), който се влюбва в изкуствоведа Патрик (актьора Лайнъс Роуч). „ Огромно благодаря на всички тук от името на нашия екип за тази прелестна премия. За всички нас беше доста прелестно да работим във кино лентата и се надяваме, че той ще се хареса и на вас “, сподели Хари Стайлс, приемайки наградата по време на церемонията. И придържайки шлейфа на дългата черна рокля на партньорката си във кино лентата Ема Корин (позната и като принцеса Даяна от сериала „ Короната “ – б.р.), Стайлс и тя си потеглиха толкоз бързо, колкото и се появиха на сцената на Fairmont Royal York, където се състоя 3-часовата церемония.

Очаква се извънфестивалната премиера на " Моят служител на реда " да бъде до края на годината.

Въпреки че фестивалът в Торонто продължава още няколко дни, той раздаде своите четвърти годишни трибют награди нощес, като измежду лауреатите, с изключение на Хари Стайлс и сътрудниците му, бяха звездата от „ Китът “ Брендън Фрейзър, режисьорът Сам Мендес, актрисата Мишел Йео и исландската композиторка Хилдур Гуднадотир – носителка на „ Оскар “, „ Грами “ и още голям брой други награди за саундтрака на кино лентата „ Жокера “.

Преди броени дни Хари Стайлс подлуди почитателите си по време на Международния кино фестивал във Венеция с появяването си на аления килим за премиерата на режисьорския филм на своята другарка Оливия Уайлд " Не се тревожи, скъпа! ", в който е също в една от основните функции.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР