Певецът Джо Джонас и актрисата Софи Търнър, по-известна на редовия

...
Певецът Джо Джонас и актрисата Софи Търнър, по-известна на редовия
Коментари Харесай

Джо Джонас и Софи Търнър осиновиха Уолдо

Певецът Джо Джонас и актрисата Софи Търнър, по-известна на редовия фен по света като Санса Старк от „ Игра на тронове “, осиновиха макия Уолдо. Младата двойка не е подготвена за дете, само че това е второто хъски, което ще обгрижват дружно. За новия член в дома им стана ясно от профила на 22-годишната хубавица в Инстаграм. „ Добре пристигнал в фамилията “, написа тя към кадър на Уолдо и първия им домакински любим - Порки Баскуит. Порки се появи в живота им предишния септември и има лична страница в обществените мрежи с над 114 хиляди почитатели.

Сдобиването с нов четириног другар е отпратка към идеята на Питър Динклидж, с който Търнър си партнира в кървавата сага на HBO. Актьорът, който върти меча на Тирион Ланистър в сериала, прикани британците да не си купуват безконтролно хъскита. Проблемът на 48-годишната звезда не е в развъждането на кучетата, а в тяхното всеобщо занемаряване. Оказа се, че интерпретацията на паметната „ Песен за огън и лед “ на Джордж Р. Р. Мартин основала фешън тренд измежду телеманиаците – да си взимат тази порода, поради приликата с вълчищата, които служат на екранния жанр Старк. Според организацията PETA (Хора за етично отношение към животните) откогато фентъзи епоса дебютира във Англия през 2011 година, в прютите за кучета е бил регистриран растеж от 700 % на изоставените хъскита – от 10 на 81 животинки.

Междувременно Търнър и Джонас се готвят за сватбата си. Софи предложения екранната си сестра Мейзи Уилямс за шаферка. За учаситето си в церемонията чаровното миньонче издаде в изявление пред Radio Times. На въпроса дали наддава за шаферка, Уилямс извика „ Аз към този момент получих ролята! “. Тя издаде още, че планирането на сватбата ще стартира след края на фотосите на "Игра на тронове “, чийто финален сезон ще излезе през 2019 година „ Чакаме да приключат фотосите с цел да се заемем, само че мисля, че към този момент е разрешила на сърчицето си да се чуди и мечтае “, добави Мейзи.

източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР