Певец и композитор, творческата кариера на Хулио Иглесиас е белязана

...
Певец и композитор, творческата кариера на Хулио Иглесиас е белязана
Коментари Харесай

Хулио Иглесиас с нов испаноезичен албум

Певец и композитор, креативната кариера на Хулио Иглесиас е белязана от невиждания триумф на голям брой незабравими шлагери, 77 издадени албума на 14 езика, над 300 милиона продадени копия и безусловно хиляди концерти и изяви по целия свят. Всичко това го трансформира в един от най-забележителните и сполучливи реализатори в актуалната музикална история. Песните му стават шлагери във всяка една страна, без значение от езика, на който са изпълнени, а самият Хулио Иглесиас е същинска легенда на международната музикална сцена.

Сега, на 71 години към този момент, най-успешният испаноезичен артист на всички времена, показва новия си студиен план, озаглавен „ Mexico “. Албумът, който включва интерпретацията на 12 стандарта от златната епоха на мексиканската музикална традиция, ще бъде публикуван у нас на 09/10 от Вирджиния Рекърдс/Sony Music и към този момент е разполагаем за предварителни поръчки в онлайн магазина musicmall.bg тук: http://bit.ly/1VkyMTV

„ Mexico “ е първият студиен план на Хулио Иглесиас от 2006-та година след записите на сбирката " Romantic Classics ", която показва известни англоезични балади и евръгрийни, и първият испаноезичен албум от 12 години след издаването на " Divorcio " (2003-та год). В новия албум той отдава респект на огромните мексикански композитори. Роденият в Мадрид реализатор, стартира кариерата си при започване на 70-те години на предишния век точно от Мексико, страната, от която той превзема големия испаноезичен пазар.  В „ Mexico “ той възпява емблематични песни за публиката в Латинска Америка и страната, която има особено място в сърцето му. Не инцидентно, това е вторият албум в дискографията на Иглесиас, отдаден на Мексико (първият едноименен албум излиза през далечната 1976 година).

" Мексико е страна, която обичам с цялото си сърце, а хората тук са ми дали толкоз незабравими моменти. Мексико е моя втора татковина и постоянно я нося в душата си. Посвещавам този албум на изключителните композитори, които потомство след потомство изпълваха живота ни с носталгия, романтика и мемоари “ – споделя Хулио Иглесиас.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР