Петьо Петров - Еврото най-вероятно е тук някъде. Това коментира

...
Петьо Петров - Еврото най-вероятно е тук някъде. Това коментира
Коментари Харесай

Николай Стайков, АКФ: Пепи Еврото най-вероятно се укрива в България

Петьо Петров - Еврото най-вероятно е тук някъде. Това разяснява в студиото на БТВ Николай Стайков, изразявайки подозрение, че някогашният следовател е доста допустимо да се укрива в България.

Според проверяващия публицист и съосновател на Антикорупционния фонд има няколко значими въпроса, които би трябвало да бъдат заложени, а точно за какво се проверяват прокурори, които са подготвяли обвинявания към Пепи Еврото и какви са връзките на Илиана Кирилова с Пепи Еврото, Делян Пеевски и Мартин Божанов-Нотариуса. За него е необичайно, че Кирилова назовава Еврото " господин ".

Стайков също разяснява, че отводът на градския прокурор на София Илиана Кирилова да се яви на чуване във краткотрайната комисия за инспекция на обстоятелства и условия, свързани с активността на групата към Мартин Божанов оказва въздействие върху настоящото следствие.

Припомняме, прокурорът Константин Сулев от Софийска районна прокуратура, преди няколко дни бе предаден на съд за длъжностно закононарушение. Според следствието задачата на Сулев е била да не допусне изнасянето на информация против някогашния основен прокурор Иван Гешев, с което да навреди на Петьо Петров - Еврото в миг на следствие.
 Никола Минчев упрекна прокуратурата, че саботира следствието на Нотариуса
Никола Минчев упрекна прокуратурата, че саботира следствието на Нотариуса

Ще бъдат разпитани Борислав Сарафов, Иван Гешев и Сотир Цацаров
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР