Петя Дикова няма време да завърши висшето си образование и

...
Петя Дикова няма време да завърши висшето си образование и
Коментари Харесай

Петя Дикова - вечната студентка

Петя Дикова няма време да приключи висшето си обучение и от 10 години се води студентка по „ Електронни медии” в Софийския университет. Наследницата на Сашо Диков и Аня Пенчева към този момент си е взела всички изпити, само че не е написала и защитила дипломната си работа и по този начин и не може да се похвали с диплома за „ магистър”.

Пипи, както я назовават приятелите й, приключи Американския интернационален университет в Лондон „ Ричмънд “, където се образова по спектакъл, публицистика и превод. „ 4 години съм си изстрадала образованието с по 4 часа сън на нощ, жонглиране сред 3 работи (сервитьорка, продавачка, детегледачка), изкарване на отлични оценки, с цел да не ме лишат от стипендията, и какво ли още не. Завърших сред първите 5% по триумф от целия свят. Доказах и на себе си, и на останалите, че мога да се класирам в съревнование, в което имената на родителите ми не тежат”, обича да се хвали Дикова за образованието си в чужбина.

Кой преследва Петя Дикова?

След като се връща в София, записва да учи във Факултета по публицистика и всеобща връзка, където първоначално е прилежна – върви на лекции и взема изпитите си, само че откакто стартира работа в Би Ти Ви, занемарява образованието си и по този начин до през днешния ден. От есента на 2007 година журналистката се води студентка в СУ, като за две години е трябвало да изкласи, само че това не се случва и до през днешния ден. Водещата на „ Cool...T” все отсрочва написването на финалната си дипломна работа и нищо чудно напълно скоро да загуби правата си като студентка. Така макар, че е избутала всички изпити, може остане без диплома за магистър, написа "Уикенд ".

Щерката на журналиста Сашо Диков и тогавашният секс знак Аня Пенчева съвсем се е примирила, че няма да изкласи, тъй като в този момент е отдадена на любовта си към писателя Августин Господинов, чието същинско име е Илиян Любомиров. Тя даже към този момент е подготвена за бебе от него, а учението е на назад във времето.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР