Petrobras възнамерява да бъде един от последните останали производители на

...
Petrobras възнамерява да бъде един от последните останали производители на
Коментари Харесай

Petrobras планира разходи от 100 милиарда долара, за да продължи чрез „изчезване на петрола“

Petrobras има намерение да бъде един от последните останали производители на нефт на планетата, сподели основният изпълнителен шеф на бразилската енергийна компания, до момента в който обрисува 100 милиарда $ -плюс капиталов проект, концентриран върху офшорни изследвания и произвеждане на нефт.

Жан Пол Пратес сподели пред Financial Times, че най-голямата петролна и газова компания в Латинска Америка обмисля нова вълна на интернационална агресия в Европа, Западна Африка и Америка като част от преразглеждане на тактиката.

Контролираната от страната група също ще се стреми да утвърди Бразилия като водач в офшорната вятърна сила, като част от напъните за диверсификация, с цел да се приготви за прехода на света от изкопаемите горива, той сподели.

„ Искаме да можем да бъдем там в самия завършек на изгубването на петрола. И за това би трябвало да имаме нови граници отворени или най-малко налични “, сподели Пратес предходната седмица в Ню Йорк, където се срещна с вложители, с цел да разиска нов петгоди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР