Петричанин във видимо неадекватно състояние, мръсен, мършав и без документи

...
Петричанин във видимо неадекватно състояние, мръсен, мършав и без документи
Коментари Харесай

Майка от Петрич видя СНИМКИ на сина си в окаяно състояние в Лондон

Петричанин във очевидно несъответстващо положение, замърсен, дръглив и без документи за идентичност, обикаля улиците в Лондон, това стана ясно от обява във Facebook страница, на която се насочва апел за помощ на мъжа, който не знае нито кой е, нито по какъв начин е попаднал в Лондон, нито за какво е там, написа struma.com.

От мненията в страницата излиза наяве, че момчето от оповестените ужасяващи фотоси се споделя Иван Георгиев и е от Петрич. След като фотосите му бяха публикувани във Facebook, майка му Севда, дружно с неин племенник е отпътувала незабавно за Лондон, където го търси, с цел да го прибере.

Според източници на изданието, дамата видяла фотосите и се задействала неотложно. Синът и не е измежду известния кримиконтингент в Петрич, не е и прочут и на органите на реда със съществени прегрешения. Напуснал е България през Калотина преди към 5 години. Оттогава не се е прибирал. Има регистрации в полицията - за шофиране без документи и кражба, когато е бил дете.

Какво се е случило с Иван в Лондон, дали там е попаднал на " неприятна компания " и е почнал да се дрогира, или е рухнал душевен - никой не знае, само че е реалност, че сега той наподобява окаяно, а какво е претърпял зад границa e неразбираемо.
`Майка

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР