Петната могат да бъдат страхотно мъчение и досада, като някои

...
Петната могат да бъдат страхотно мъчение и досада, като някои
Коментари Харесай

Най-добрият начин да махнете упоритите петна!

Петната могат да бъдат ужасно изтезание и скука, като някои от тях мъчно изчезват, някои даже в никакъв случай.

При мазни петна по дрехата минете мястото с препарат за миене на съдове. Оставете го да подейства час-два и по-късно изперете дрехата.
 Премахнете бързо и елементарно петната от грим и лак за нокти Премахнете бързо и елементарно петната от грим и лак за нокти
Истински призрачен сън може да се окаже премахването на петната от грима или още по-ужасното - петна от лак за нокти! В тези случаи даже е нев...

Изненадващо леке от блестящо червило може да съсипе обичаната ви дреха. Намажете мястото с вазелин и по-късно изперете - червилото ще се съобщи.

Често децата не помнят дъвките си на най-неочаквани места и в следствие те се появяват по ръкавите на блузите им. Най-лесният метод е да приберете дрехата за известно време във фризера. Когато я извадите, дъвката ще е замръзнала и при лек напън ще пада сама на трохи.

В бързината заран не е изключено кафето ненадейно да се появи на ризата или панталона ви. Изперете дрехата със студена вода и по-късно я накиснете в разтвор от лимонен сок и вода.
 Разкарайте вечно досадните упорити петна от обичаните си облекла! Разкарайте вечно досадните упорити петна от обичаните си облекла!
Всички имаме една доста обичана дреха, за която ужасно доста ни е гняв, че е унищожена от леке, което просто няма махане, каквото и да прочие..

Току-що появило се леке от кръв може да нанесе много провали, в случай че не му се обърне внимание незабавно. Мястото може да обработите с разтвор от аспирин и вода. Оставете да подейства за известно време и изплакнете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР