Петметрови палми ще бъдат показани за първи път на изложбата

...
Петметрови палми ще бъдат показани за първи път на изложбата
Коментари Харесай

Петметрови палми показват на Цветна пролет в Пловдив

Петметрови палми ще бъдат показани за първи път на изложбата " Цветна пролет 2019 ", която ще се организира от 27 до 31 март в Международен панаир - Пловдив. Освен екзотичните колоси, ще има и магнолии, достигащи височина четири метра. Това оповестиха от пресцентъра на Международния панаир, уредник на проявата.

Декоративната растителност ще бъде акцентът на тазгодишното издание на ревюто, на което ще могат да се видят повече дръвчета и шубраци за зелена декорация, подобаваща за открити и закрити пространства.

В Специализираната галерия за цветя, декоративна растителност, градинско съоръжение и аксесоари ще се включат близо 40 участници, прецизират от панаирния пресцентър. Те ще показват обичайни и екзотични цветя, семена и разсад, овошки, принадлежности, препарати и торове, саксии и керамични произведения, ръчно направени сувенири, съдове и декорация от дърво, биопродукти.

На " Цветна пролет 2019 " ще има и по-голям подбор от такъми. Известна комерсиална верига ще показва градинско съоръжение и обзавеждане, както и цветя за развъждане в дома. От Гърция идва сбирка саксии и кашпи, даващи опция да се основават истински комбинации от форми и цветове.

Атрактивна част от изложбата още веднъж е украсата за Великден. На щандовете може да се намерят забавни арт предмети за аранжиране на неповторима украса за празника.

Тази година посетителите ще имат опция да намерят всичко належащо за градинарството - както информация, по този начин и хрумвания за съвременна визия на зелените пространства.

По същото време в Международния панаир се организират и ревютата " Природа, Лов, Риболов ", Европейски конгрес на обществената стопанска система, Италиански фестивал на хубостта и прическата и киноложки изложения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР