Петков се отметна от собствените си думи дори по темата

...
Петков се отметна от собствените си думи дори по темата
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Върви чудовищно купуване на гласове - по 10 000 накуп

Петков се отметна от личните си думи даже по тематиката за изгонените съветски дипломати - първия ден сподели "Аз съм ", на другия ден "Нямам нищо общо, Генчовска беше "

"В момента става чудовищно пазаруване на гласове - по 10 000 вкупом. Всеки народен представител, който купуват, е все едно купуват 10 000 гласа. "

Това съобщи някогашният министър председател и сегашен водач на ГЕРББойко Борисов по време на общото заседание на членовете и симпатизантите на партията в Пазарджик, предава.

По време на събранието участваха още депутатите на опозицията Тома Биков, Делян Добрев, Красен Кралев, Десислава Атанасова, Екатерина Захариева и Дани Каназирева.

Мощни възгласи и овации огласиха залата: "Бойко! ", "Бойко! ", "Бойко! ", "Победа! ", "Победа! ", "Победа! ".

Той с надява още в идващия петък да завърши мъката, очевидно визирайки седемдневния период, в който първия мандат за сформиране на държавно управление би трябвало да бъде изпълнен или върнат на президента.

Успяхме да ги спасим (правителството в оставка - б.р.) във взимането на извънредно неверни решения по аматьорски метод осъществени - актуализацията на държавния бюджет, уточни Борисов и добави, че от Политическа партия получили много уроци.

Благодарение на Ананиев (бившият финансов министър Кирил Ананиев) и другите сътрудници одобриха един напълно нов бюджет, в който успяхме, доколкото може да защитим ползите на служителите на реда, пожарникарите, лекарите, медицинските класи, общините и други, регистрира Борисов.

"Спечелих маса басове с другари, че няма за година да построят даже къщурка за птички. Няма нито автомагистрали, нито тунел, нито мост. Нищо ", добави водачът на ГЕРБ.

С президента Румен Радев нито работим дружно, нито имаме ангажименти, посочи Борисов във връзка клюки, че двамата са заровили томахавката между тях.

Според него президентът не може да не види, че Политическа партия не стават, не могат да овладеят инфлацията и цените. Нищо не построиха, нищо не демонстрираха, засегнат е Борисов.

Те не си дават една сметка, че за всичко идва Видоведен. Това, което ни вършиха на нас, в този момент какво им вършат на тях - животът им го прави. Затова са толкоз зли, уточни Борисов.

Той недоумява още по какъв начин нито един публицист не е питал Политическа партия дали те са водачите или някои различен. Имат друга по-важна работа - ГЕРБ да са в изолираност, само че не са и повече няма да бъдат. Виждате ли ме да съм изолиран? Кирил Петков е в изолираност. Него го смъкнаха, него не го желаят. Този, който ми пожелаваше да седнал съм на диванчето, в този момент седна той. Има карма в живота, разяснява някогашният министър председател.

В изолираност е и българският жител, счита той. След като българските жители си желаят ГЕРБ, за какво би трябвало да бъдем сложени в изолираност, за какво, запита Борисов.

Малко преди да стартира общото заседание на ГЕРБ в Пазарджик, Борисов прегледа спортна площада "Зоната на здравето в града ", съпровождан от кмета на Пазарджик - Тодор Попов. Заедно с него бе и някогашният външен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ Екатерина Захариева.

По думите му смяната продължава и се борим с корупцията - с това завършва всичко.

Борисов уточни, че държавното управление в оставка има ужасно звучен министър на спорта (Радостин Василев - б.р.). В продължение на една година и една велоалея не е направена, не автомагистрала, не мост, не тунел - къщурка за птички не е направена, повтори Борисов рецензиите си във властта в оставка.

Ние в случай че покажем всичко какво сме правили за една година не можем да стартираме събранието, ще се изпечем на жегата, пошегува се Борисов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР