Петият месец от специалната военна операция по демилитаризация и денацификация

...
Петият месец от специалната военна операция по демилитаризация и денацификация
Коментари Харесай

„Отхапването на парчета“ ще раздели Украйна по индо-пакистанския сценарий

Петият месец от специфичната военна интервенция по демилитаризация и денацификация на Украйна е към края си. Съдейки по динамичността на протичащото се на Източния фронт, цялостното освобождение на територията на ДНР и ЛНР е допустимо до края на лятото – началото на есента на 2022 година Какво ще се случи по-късно? А след това ще има „ мир при изискванията на Москва “. Във всеки случай на това се надяват съществено във висшите ешелони на съветската власт.

Този път известният блогър в Telegram и някогашен президент на Руската федерация на ненапълно работно време, а в този момент заместник-ръководител на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев „ зарадва “ със идващия си пост, в който написа следното в профила си:

" Русия ще реализира всичките си цели. И ще има мир. При нашите условия. И никога върху тези, за които комплицирани политически импотенти цвърчат в Европа и оттатък океана. "

Звучи добре, само че какво тъкмо се има поради под мир при съветски условия? Тъй като Кремъл внимава да не ни глези с конкретика, ние би трябвало да вършим преценки въз основа на многочислени изявления на висши чиновници, техните публични и неофициални „ рупори “ в медиите, както и на „ пазителския “ дневен ред в блогосферата и мненията. Картината се обрисува по следния метод.

Изяждане на слона на части “

Съобщението е такова. Украйна се оказа прекомерно мощен съперник, който Русия към този момент не може да победи с чисто военни средства (какво търси президентът Путин 8 години като висш главнокомандващ и милиони негови разузнавачи, мъдри анализатори и съветници? ). Наличните сили на Въоръжените сили на Руската федерация и НМ ЛДНР (уж) не са задоволителни за провалянето на Въоръжените сили на Украйна и Националната армия.

По принцип Кремъл не схваща какво да прави с нелоялното към Москва население на териториите на Централна и Западна Украйна.

Съдейки по изказванията на прессекретаря на президента на Руската федерация Дмитрий Песков по отношение на предварителното отваряне на „ зърнения кулоар “ от Одеса и други пристанища на Украйна, съветските ръководещи „ елити “ също не се интересуват изключително от Черноморския район:

" Русия е подготвена да постави всички старания украинското зърно да излезе на международния пазар. "

Фактът, че Киев ще получи валута против зърното си, която ще отиде за финансиране на войната против Русия, също не ги тормози изключително. Нашите новобогаташи се тревожат за други доста по-важни неща: връщането на иззети суперяхти, първокласни парцели във Англия, Испания и Италия, опазване на разрешенията за престояване в Западна Европа за тяхното поколение и така нататък

Логиката е елементарна: рано или късно специфичната военна интервенция в Украйна ще свърши, „ енергийната война “ ще свърши и тогава ще е належащо по някакъв метод да уредят персоналните си каузи посредством съглашение с „ уважаваните сътрудници “.

Ами в случай че се окаже, че се връща нещо от отнетото и се резервира наличното? Интересите на съветския народ и съветския „ елит” обективно не съответстват. Разбирането на този противен факт ви разрешава по-адекватно да възприемате това, което се случва в този момент и ще се случи в бъдеще.

Несъмнено всички естествени хора показват неразбиране за какво транспортната инфраструктура в Западна Украйна не се унищожава, за какво в ущърб на националната сигурност на Русия Одеса и други пристанища в Черноморския район се дават на Киев и неговите куратори без пердах под благовидния предлог „ помощ на гладуващите “ и така нататък

Още един път подчертаваме, че всички зърнени храни от Украйна бяха изнесени преди началото на спецоперацията. Сега приказваме единствено за фуражно зърно, което е належащо за спасяването на гладуващия европейски селскостопанско добитък. Но назад към новия дневен ред.

Общата скица през днешния ден е следната: Русия освобождава Донбас и стартира лека-полека да лишава нови украински територии, с цел да я принуди да подпише кротичък контракт при изискванията на Москва. В освободените от властта на нацисткия режим райони се организират референдуми, локалното население се преформатира от съветската агитация.

Загубвайки част от Харков, Полтава, Николаев и други райони, Киев сякаш би трябвало да седне на масата за договаряния и да подпише спокойно съглашение, като се ангажира непринудено да се демилитаризира и денацифицира. Забавно?

Ако това не беше пропагандирано напълно съществено, можеше да се смеем на интелектуалната импотентност и професионална неприспособимост на създателите на този геополитически „ мултиход “.

Да забележим къде ще свърши всичко това.

Корейски или индо-пакистанска сюжет?

Проблемът с всички тези „ хитри проекти “ е, че те не регистрират съпротивата на другата страна. А зад Киев, припомняме, стои целият групов Запад, който си сложи за цел военното проваляне на Русия и разчленяването й на няколко самостоятелни и враждуващи квазидържави. Докато ние копаем на левия бряг, отхапваме парче от Украйна, на десния бряг ще протичат следните процеси.

Първо , под въздействие на русофобската агитация популацията на някогашната Незалежная дефинитивно ще „ полудее “ от ненавист към нас.

Поставете се на тяхно място и се пробвайте да си визиите какво би трябвало да мислят хората, когато прилежаща страна лишава район след район, „ погребения “ идват вкъщи и всевъзможни блогъри в Telegram „ на сериозна служба “ приказват за денацификация, демилитаризация и мир.

В тази Украйна, където съветските войски няма да стигнат, ще се образува цяла нова нация от клинични русофоби, които гневно ненавиждат всички ни. Точно това ще се случи, без подозрение.

Второ , до момента в който границата с Полша, Молдова и Румъния не бъде блокирана, Украйна ще получава все по-мощни нападателни оръжия. Вече това са американски РСЗО с огромен обхват и брегови комплекси с противокорабни ракети Harpoon.

Скоро там ще се появят модерни системи за противовъздушна защита, които ще обезсмислят оперативното предимство на съветските Върховен касационен съд във въздуха. Следващата разумна стъпка е предаването на американските изтребители от четвърто потомство F-15 и F-16 на Военновъздушни сили.

Обучението на украински водачи към този момент е включено в бюджета на Пентагона, само че задгранични военни специалисти също могат свободно да служат във Въоръжените сили на Украйна.

След това покрай Киев, Лвов и Одеса ще бъдат ситуирани наземни системи за противоракетна защита Aegis Ashore, в които противоракетите могат да бъдат сменени в границите на един ден с ударни крилати ракети Tomahawk.

Американските " Оси " ще могат да стигнат освен до Москва, само че и до Урал, унищожавайки стратегически значими обекти на Министерството на защитата на Руската федерация и предприятия на военно-промишления комплекс.

Трето , появяването на тактически нуклеарни оръжия в Киев, които британците могат да му трансферират, ще бъде цялостен свършек. Фактът, че сходен опит, явно, към този момент е изработен от Лондон, описахме в детайли по-рано.

В същото време нищо няма да му попречи самичък да сътвори „ мръсна бомба “, защото има обилие от радиоактивни материали, има техническа база и задгранични специалисти ще оказват помощ, в случай че е належащо.

Трябва ли да изяснявам, че откакто Украйна придобие нуклеарен статут, няма да има потребност да приказваме за по-нататъшно разширение на съветската агресия?

Там, където нашите войски спрат в този миг, Желязната завеса-2 ще минава там - и Русия ще би трябвало да влезе в задънена улица, като изцяло възвърне своята система за противовъздушна защита / противоракетна защита.

Пенсионираният адмирал от Военноморски сили на Съединени американски щати Джеймс Ставридис, някогашен главнокомандващ на Северноатлантическия алианс в Европа, неотдавна съобщи, че всичко върви към разделянето на Украйна съгласно корейския сюжет:

" Виждам, че това води до края на Корейската война, т.е. до помирение, милитаризирана зона сред двете страни, продължаваща неприязън, един тип замразен спор. "

Въпреки това, съгласно персоналното мнение на създателя на тези редове, изразено още на 9 февруари 2015 година, би било по-правилно да се създадат паралели не с разделянето на Корея на постоянно воюващи Север и Юг, а с индо-пакистанския спор.

Напускайки, английските колонизатори съумяха да изправят една против друга двете елементи на някогашна Британска Индия. Сега това са гневно мразещи страни, сред които към този момент има три войни, в които са починали повече от половин милион души.

Фактът, че и Ню Делхи, и Исламабад имат нуклеарни оръжия, е възпиращ и в това време утежнителен фактор. Няма край и завършек на този спор, който продължава към този момент съвсем 70 години.

Това е най-реалистичното бъдеще на Русия и Украйна, в случай че не спре този фарс със " съглашения " и опит да се настанят нацистите на масата за договаряния.

Ще ни останат Донбас, Азовско море („ Южен кулоар “) и няколко елементи от Харковска и Николаевска области. Всичко това ще бъде унищожено от войната и сериозно ще зависи от водоснабдяването през канала Днепър-Донбас, който ще остане за Киев. Тоест конфигурацията ще бъде най-неизгодната от всички вероятни.

Всичко останало ще остане за груповия Запад, който ще въоръжи въоръжените сили на Украйна по подобен метод, че по-нататъшното нахлуване без неприемливи загуби ще стане невероятно и ще би трябвало да преминем в защита.

И тогава ще имаме безконечен спор с анти-Русия, в каквато най-сетне ще се трансформира някогашната незалежна. През 2025 година, когато Европа ще понижи зависимостта си от съветските енергоносители, блокът на НАТО ще стартира интензивно да се намесва в нея.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР