Петиция в Германия настоява германският Бундестаг да признае сегашните събития

...
Петиция в Германия настоява германският Бундестаг да признае сегашните събития
Коментари Харесай

В Германия: Петиция за признаване на геноцида спрямо украинския народ

Петиция в Германия упорства немският Бундестаг да признае сегашните събития в Украйна като геноцид, осъществяван от Руската федерация против украинския народ, и задължава държавното управление им неотложно да предприеме всички нужни ограничения за незабавното му преустановяване.

Причина

От 5:00 часа сутринта на 24 февруари 2022 година въоръжените сили на Руската федерация благодарение на Република Беларус правят масирани ракетни и бомбени офанзиви против украински градове, разрушавайки къщи и сериозни инфраструктурни обекти. Поради разрушените пътища и мостове доставките на храна и медикаменти до доста обитаеми места са невъзможни. Заради счупените тръби хората остават без вода, няма и работещо парно. Снабдителните уреди са унищожени, вследствие на което техническите служби - за газ, вода, електричество - не могат да обезпечат ремонт, а хората не могат да бъдат и евакуирани.

Украйна не даде ни най-малка причина за сходна експанзия. Както няма ни най-малка индикация, че дейностите на Руската федерация имат повече или по-малко изборен темперамент. Напротив - стреля се по градския превоз, по историческите центрове, лечебни заведения, родилни зали. Нападенията се правят на територията на цялата Украйна.

На 24 февруари 2022 година прессекретарят на съветския президент - Дмитрий Песков, непосредствено съобщи нуждата от „ пречистване “ в Украйна от „ пронацистки “ хора. Като се има поради, че на свободните демократични избори през 2019 година болшинството украински жители избраха за президент на страната Володимир Зеленски - човек с еврейски генезис, не може да става дума за " нацизъм " в Украйна. Изявлението на Руската федерация може да се преглежда единствено като опрощение за минали и планувани актове на геноцид от нейното висше управление.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР