Петиция, призоваваща HBO да презаснеме наново последния сезон от хитовия

...
Петиция, призоваваща HBO да презаснеме наново последния сезон от хитовия
Коментари Харесай

Петиция с 300 хил. подписа настоява за нов последен сезон на Игра на тронове

Петиция, призоваваща HBO да презаснеме отначало последния сезон от хитовия сериал Game of Thrones (Игра на тронове) с напълно нови сценаристи, събра над четвърт милион подписа. 

Онлайн петицията беше стартирана през предходната седмица, само че провокира възторг едвам през актуалната, като от 15 хиляди подписа скочи до над 250 хиляди подписа за по-малко от 24 часа, оповестява CNBC. 

Към момента на приготовление на материала  петицията  е подписана онлайн от над 290 хиляди потребиля.

За разлика от преходните сезони, финалните серии на Game of Thrones не са основани на романите на Джордж Мартин, като вместо това сюжетът е писан от продуцентите на шоуто Дейвид Бениоф и Д.Б. Вайс.

Последният сезон от сериала е признат, меко казано, отрицателно от почитателите, като главните рецензии са за претупана работа, сбъркани претекстове за дейностите на персонажите и цялостно опропастяване на натрупванията, осъществени в предходните седем сезона.

Според множеството консуматори, персонажите са се трансформирали в карикатури на самите себе си, а историята е опропастена изцяло.

Провалът на последния сезон хвърли сянка и върху решението Дейвид Бениоф и Д.Б. Вайс да режисират филм от поредицата Star Wars (Междузвездни войни), като много консуматори се опасяват, че дуото ще провали и този бранд, въпреки че последните филми от поредицата може би към този момент сториха това, най-малко съгласно някои почитатели.

/ profit.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР