Петимата зам. -областни управители от квотата на „Има такъв народ“

...
Петимата зам. -областни управители от квотата на „Има такъв народ“
Коментари Харесай

Петков освободи зам. -областните на ИТН, а след час с нова заповед отмени решението



Петимата зам. -областни шефове от квотата на „ ИТН “ във Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора и Благоевград от сутринта са в ступор, откакто първо са получили заповед за освобождение от служба, която влизала в действие неотложно, а малко по-късно е пристигнала нова заповед – за прекъсване на миналата.

И двете са били подписани от министър-председателя Кирил Петков, написа Флагман. бг.

„ Тъкмо си събрахме багажа и сбогувахме с сътрудниците и след това почнахме да разопаковаме. Сигурно до понеделник, тъй като не се знае какво ще стане “, сподели един от зам. -областните шефове пред кореспондент на изданието.

Припомняме, че губернаторите на всеки район се назначават и освобождават с решение на Министерски съвет, а техните заместници – със заповед на министър-председателя.

Според съдружното съглашение, Има Такъв Народ има шестима регионални шефове – във Враца, Кюстендил, Плевен, Разград и Русе и София област, както и петима зам. -областни шефове.

Не е ясно в този момент по какъв начин ще бъдат разпределени техните квоти, защото четирите партии дълго време си разделяха регионалните и стремяха да реализират баланс.

„ Демократична България “ сигурно ще изиска София, както и зам. -областен шеф в Бургас.

„ Продължаваме промяната “ ще упорства за Русе, Плевен и зам. -областния на Благоевград, а освен това състояние Българска социалистическа партия ще би трябвало да се задоволи единствено с области като Кюстендил или Разград.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР