Петимата морски пехотинци, които изчезнаха, докато пътуваха на борда на

...
Петимата морски пехотинци, които изчезнаха, докато пътуваха на борда на
Коментари Харесай

5 изчезнали морски пехотинци са открити мъртви след катастрофа с хеликоптер в Калифорния, съобщиха официални лица

Петимата морски пехотинци, които изчезнаха, до момента в който пътуваха на борда на хеликоптер от Невада за Калифорния, бяха открити мъртви, оповестиха публични лица в четвъртък сутринта.

Длъжностни лица споделиха в четвъртък, че морските пехотинци организират подготвително обучение и летят от базата на военновъздушните сили Creech в окръг Кларк, Невада до въздушната станция на морската пехота Miramar в Сан Диего, Калифорния. Хеликоптерът заяви последното си известно местонахождение към 23:30 часа. във вторник и беше обявено, че е просрочен към 1 часа сутринта в сряда сутринта, съгласно морската пехота.

Катастрофиралият хеликоптер е открит в планински, кръстосан регион източно от Сан Диего към 9 сутринта локално време в сряда, споделиха чиновници. Екипи за търсене и избавяне и федерални и локални организации потърсиха морските пехотинци, до момента в който дъжд и сняг заляха региона. Метеорологичните условия усложниха напъните за търсене, като отделът на шерифа на окръг Сан Диего сподели, че мощната облачнос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР