Петима студенти - трима албанци и две рускини, на възраст

...
Петима студенти - трима албанци и две рускини, на възраст
Коментари Харесай

Петима чужди студенти по чудо се спасиха след катастрофа край Благоевград

Петима студенти - трима албанци и две рускини, на възраст от 19 до 21 години, студенти в Американския университет в България (АУБ), пострадаха леко при злополука край Благоевград, съобщи БГНЕС от Благоевград.
Към 02:15 часа тази нощ лек автомобил " Шкода ", взета чартърен и ръководена от 19-годишен албанец, на изострен ляв завой излиза от пътя и се спуска по стръмен склон, след което се стопира в борови дървета под пътя. Те са попречили на лекия автомобил да се преобърне няколко пъти по ската на дерето.
Пътният случай става на пътя Делвино-Благоевград, по който се слиза от мемориала " Памет и религия ". Там, над Благоевград, в местността " Заева поляна " е повдигнат 33-метров кръст. В частната болница " Пулс " и МБАЛ са признати петимата потърпевши, на които са направени проучвания на скенер. Двама са с фрактури на ръка и таз, двама са колабирали, измежду тях лидерът на автомобила, потърпевшите са още натъртвания и охлузвания.
Пострадалите са албанците Роналдо - на 20 години, Клевис и Марио, на 21 и 19 години. Пострадалите рускини са Анастасия -на 21 години, която най-вероятно ще бъде освободена за домашно лекуване. Втората потърпевша рускиня е 20-годишната Клея, тя е с фрактура на тазова кост и травма на ръката.
Пътният случай се обяснява от чиновници на КАТ-Пътна полиция и Второ ПУ-Благоевград. На лидера на автомобила е взета кръвна проба за алкохол.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР