Петима младежи на възраст между 14 и 19 години и

...
Петима младежи на възраст между 14 и 19 години и
Коментари Харесай

Много пострадали в челно меле между БМВ-та в парк "Кенана"

Петима младежи на възраст сред 14 и 19 години и двама по-възрастни пострадаха при преден конфликт тази нощ край Хасково. Инцидентът е станал десетина минути преди 22 часа на улица „ Полковник Веселин Въков " в парк " Кенана ", наоколо до отбивката за Розариума, оповестява Haskovo.net.

Ударът е сред две БМВ-та. В едната кола са пътували петимата младежи, в другата - мъж и жена.

Шестима от потърпевшите пасажерите са с разнообразни пострадвания, само че са отвън заплаха за живота. Най-тежко е потърпевша 15-годишната Божидара, която е с фрактура в шийната област и на дясното рамо. След прегледа в Спешна помощ в Хасково тя е превозена в пловдивската клиника „ Свети Георги “. От там показаха, че е призната с гръбначно-мозъчна контузия. Девойката е претърпяла към този момент интервенция за стабилизиране на гръбначния дирек, само че положението й остава тежко.



Момичето е пътувало в колата, която е карана от 19-годишен юноша, чието име по първични данни е Мариян. Според информация от полицията, точно той е виновникът за конфликта, на ляв завой. Причината е несъобразена скорост. Младежът е навлязъл отчасти с колата си в насрещната лента за придвижване и се е блъснал челно в другия автомобил, който се включва в придвижването с ляв завой от крайпътна отбивка в посока центъра.



Младият водач е с фрактура на лумбален прешлен. 16-годишно момиче от същата кола е с травма на главата, признато е в неврохирургията в Хасково. 14-годишна хасковлийка е с охлузни рани по тялото и хематом на главата, прегледана в МБАЛ Хасково и освободена за домашно лекуване. За домашно лекуване е освободен и юноша.



Двамата пасажери от другото БМВ са признати в Ортопедията в Хасковската МБАЛ. 33-годишната шофьорка на колата е с фрактура на подбедрицата, а спътникът й - мъж на 27 години, е с фрактура на бедро и таза.

При конфликта колите са се забили и в крайпътен дирек. Днес на мястото на случая от ЕВН отстраняваха провалите по електропреносната мрежа.

От полицията оповестяват, че по случая е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР