Петима членове на кабинета ще вземат участие в петъчния парламентарен

...
Петима членове на кабинета ще вземат участие в петъчния парламентарен
Коментари Харесай

Депутатите разпитват Дончев, Горанов, Танева, Кралев и Аврамова


Петима членове на кабинета ще вземат присъединяване в петъчния парламентарен надзор, съобщи БГНЕС.

Първи на депутатски въпрос ще дава отговор вицепремиерът Томислав Дончев, който внесе ясно за сигурността на пътищата в подтекста на работата на организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “.

След него финансовият министър Владислав Горанов ще взе участие в разисквания с депутатите за „ нова идея за облагане на хазартните игри “, заявена от него през месец март 2016 година

Укрепването на свлачището на държавния път Смолян – Мадан и нуждата от създаване от кръгово кръстовище на един от изходите на Русе. С това са свързани депутатски въпроси, адресирани до министъра на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова.

Злоупотребите с заявените площи за произвеждане на зеленчуци в хасковска област. За това информация ще даде земеделският министър Десислава Танева.

Последен на въпроси ще дава отговор министърът на спорта Красен Кралев, който ще даде информация за осъществена инспекция на активността на шефа на държавното спортно учебно заведение „ Ген. Владимир Стойчев “ в София и битката с допинга при провеждането на държавна политика в региона на младежта и спорта.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР