Петгодишно момиче, което беше сериозно ранено при намушкане с нож

...
Петгодишно момиче, което беше сериозно ранено при намушкане с нож
Коментари Харесай

Момиче, 5, намушкано с нож пред училище, „ще трябва да научи всичко отново“, тъй като мама дава информация

Петгодишно момиче, което беше съществено ранено при намушкане с нож пред учебно заведение в Дъблин, ще би трябвало да „ научи всичко още веднъж “, разкриха от фамилията й. Съобщение на страница в GoFundMe предлага настояща информация за момичето от нейни близки родственици, които споделиха, че в този момент е почнала „ 3-тата фаза на своето възобновяване “.

Освен дребното дете, още две деца дружно с служителка на детска ясла бяха ранени при нападението на площад Парнел, осъществено на 23 ноември. Петгодишното момиченце беше тежко ранено и прекара няколко седмици в детското поделение.

През декември тя напусна PICU и нейното възобновяване продължава. В най-новата обява на страницата GoFundMe фамилията сподели: „ Здравейте на всички, нашето скъпо момиче към този момент навлезе в 3-тата фаза на своето възобновяване. Това ще бъде най-дългата, защото тя ще научи още веднъж всичко вследствие на пострадването си. Тя има се оправи доста добре до момента и медицинският екип е доста удовлетворен от нейното усъвършенстване.

„ Отново,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР