Петел следи какво се случва в МВР и какви промени

...
Петел следи какво се случва в МВР и какви промени
Коментари Харесай

Гяуров: Политиците трябва да направят радикалната промяна в МВР

" Петел " следи какво се случва в Министерство на вътрешните работи и какви промени се чакат да настъпят там.

Откакто се сблъсквахме с мигрантския проблем, обсъждаме, че няма по какъв начин да се случи минаването на границата без чиновници на Министерство на вътрешните работи. Това демонстрира неналичието на всякаква промяна в министерството. Това съобщи някогашният началник на Разузнаването Димо Гяуров в предаването „ Тази заран “ по БТВ. 

Нормативна неточност е незаетите щатове да седят по този начин с години. И средствата за тях да бъдат разпределяни сред останалите. Това предизвиква невземането на щатовете. Изключително огромен е казусът с подготовката. В момента служител на реда се става след курс от три месеца. Това е материалът, само че за какво имаме високи упования. Някой би трябвало да стартира радикална смяна. Трябва да има национално акция, зад която да застанат всички политици, уточни Гяуров. 

На България и излезе неприятно име. Има уеб сайтове, които демонстрират по какъв начин да се премине незаконно в България. Това трябваше да бъде видяно преди 2-3 години. Ние направихме задоволително старания, с цел да предотвратим минаването на границата посредством електронизация. Как в този момент ще обясняваме по какъв начин пазим границата си, сподели още той. 

Според някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Николай Радулов мигрантската рецесия е подбудена от „ калпавото ръководство на Министерство на вътрешните работи “ през последните 15 години. 

Имаме система, която се съпротивлява на всякаква смяна. Освен, че имаме трафик на мигранти, имаме констатацията, че България продължава да е една от водещите страни в света по трафик на хора, посочи някогашният секретар на Министерство на вътрешните работи. 

По думите му свободните щатове би трябвало да се закрият, тъй като те стартират да се усвояват, написа novini.bg. 

Относно отхвърли на България да стане част от Шенген, Радулов съобщи: Това отвращение, че може да се мине за 50 евро ми наподобява на подбиване на цената. Ние твърдим, че сме изпълнили технологическите условия за Шенген. Но хората ги интересува какво в действителност става. Докато не покажем действително въздържане на самата граница мъчно ще бъде да влезем в Шенген. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР